Connect with us

FILM

Miloš Biković SNIMA novi FILM u Rusiji. NEĆETE VEROVATI kako se zabavlja u PAUZI snimanja… OVO retko ko bi SMEO da URADI! (VIDEO)

Published

on

Miloš Biković već izvesno vreme boravi u Kalinjingradu, ruskom gradu na obali Baltičkog mora. Naš proslavljen glumac ovih dana često kači fotografije na “Instagram” na kojima se vidi kako provodi slobodno vreme. Uživa u lepotama ovog ruskog primorskog mesta, iako je njegova poseta poslovne prirode.

PROČITAJTE JOŠ: Miloš Biković na korak do OLTARA, sprema se VENČANJE…

Naime, Miloš Biković je posle duže pauze ponovo stao pred kamere kako bi snimio romantičnu komediju “Žele da se venčaju”. Radnja filma smeštena je upravo u Kalinjingrad, gde se uveliko traže statisti koji će igrati mladoženje i mlade. Bikovićevu partnerku trebalo bi da igra ruska lepotica Kristina Asmus.

PROČITAJTE JOŠ: Jedini izlaz 10. epizoda: FINALE! Otkrivamo da li je SAŠA ŽIV! Poslednja SCENA će vas ŠOKIRATI! (VIDEO)

I tokom pauze snimanja, Miloš koristi svaki slobodan trenutak kako bi tursitički obišao ruski primorski grad. Ali i uživao u sportovima na vodi. Tako je na svoj “Instagram” profil okačio sliku i video snikam kako skija na vodi. Za ovo treba velika hrabrost, jer u ovo doba godine temeperature u Kalinjingradu su veoma niske.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka na KRAJU SERIJE! Matija u ZATVORU, Sofija postaje DOBRA, a slede ČETIRI VENČANJA! Evo i ČIJA!

– Slobodan dan. Ni vetar, ni kiša, ni hladnoća, ne mogu me sprečiti da radim stvari koje obožavam… Kao na primer da vozim skejt. Inače ja uopšte ne vozim skejt, samo hoću da kažem da me ne mogu sprečiti vremenski uslovi u tome. Kada bih voleo. Opis fotografije nema veze sa fotkom a nema ni smisla sam po sebi. Ali svi ionako pišu gluposti po ovim internetima. Ne vidim razlog da vam ne ispričam ponešto o mom odnosu sa skejtom – napisao je Miloš Biković.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Vojin Ćetković je pre braka sa SLOBODOM MIĆALOVIĆ bio oženjen poznatom voditeljkom! Evo O KOME JE REČ!

A kako skija na vodi, pogledajte u video snimku ispod teksta:

Foto Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement