Connect with us

Featured

Igra sudbine 287. epizoda – ŠOK! Ada Kanački na KORAK OD SMRTI! Ko će je SPASTI?

Published

on

Igra sudbine 287. epizoda, uprkos tome što nam je Žarko Jokanović najavio da će tek ona 307. biti ona šokantna, donosi nam dovoljno veliko iznenađenje. Kao što smo videli u najavi za nastavak koji nas očekuje 19. maja od 21.00 na TV Prva, Adu Kančki u zatvoru očekuje jedan veliki šok. Ali vratićemo se na to za koji trenutak.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Ovo o VUKAŠINU niko NIJE ZNAO! Umro je DVA PUTA! Pre Ade Kanački bio je INSPEKTOR MIŠA, a EVO i zašto ga prijatelji zovu ALIJA

Pre toga pozabavićemo se misterioznom ženskom pojavom na vratima Lukine sobe. Kao što smo videli u jednom kadru, posle njegovog odgovora da niko ne može da uđe u sobu, vrata se, ipak, otvaraju. Iako nas cipele i haljina podsećaju na Adin prefinjen i luksuzni stil, setićete se da ga u seriji sa Adom deli još jedna devojka. Nama se čini da je reč upravo o Uni, koja je došla da obiđe Luku sada kad je u nevolji.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Donka krije JEDNU VELIKU TAJNU! Bruner nije JEDINI koji ima ĆERKU!

Sa druge strane Žaklina bezuspešno pokušava da prosvetli Vida i da mu ukaže na to da iza krađe Boškovog tela, ipak, ne stoji Ada. Već neko ko se plaši negativnih rezultata, aludirajući očigledno na Brunera i njegovu svitu. Međutim, on očekivano i sasvim pogrešno zaključuje da je možda reč o Nori.

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Za to vreme, sada Lila bez Adine kontrole čini nov ishitren, a od nje tako očekivan potez – prijavljuje se u policiji kao ona koja je ukrala ostatke Boška Kanačkog. Hoće li joj potplaćeni inspektor u to poverovati?

U krevetu zlobnih golupčića ove večeri biće više trnja nego ruža. Sofija napada Matiju koji ne veruje u to da je Ada ukrala Boška. Sofija iznervirana time što je on ponovo na njenoj strani puca i ošamari ljubavnika. On poludi i grubo joj stavlja do znanja da je ovog puta preterala! Sledeći put će dobiti što zaslužuje.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi najveći ŠOK! Boško je ŽIV!? OVO niko nije OČEKIVAO!

I na kraju dolazimo do zatvora. A u zatvor, sve je jasnije da se Adi sprema nešto izuzetno loše. Jedna od zatvorenica kada čuje da je ona Ada Kanački burno reaguje na to. Zašto? Šta joj je Ada Kanački skrivila u životu? Da li je ona zbog nje u zatvoru? U svakom slučaju, ona je ta koja će Adu u trenutku kad joj okrene leđa pokušati da zadavi! Hoće li Ada uspeti da preživi i ovo novo zlo? Saznaćemo u novoj epizodi serije Igra sudbine!

Foto Printskrin

Advertisement