Connect with us

Featured

TOP 10 najpoželjnijih NEŽENJA među srpskim GLUMCIMA! Nećete verovati KO je na PRVOM MESTU! Nije MILOŠ BIKOVIĆ!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Poznajemo ih. Prepoznajemo ih na ulici. Znamo skoro svaku njihovu ulogu. Gledali smo ih u filmovima, serijama, pozorištu. Svedočili kako se snalaze u različitim žanrovima. I volimo ih, jer nam ulepšavaju dane svojim glumačkim bravurama. Odvode nas u svet mašte ili nas suočavaju sa realnošću. Oni su popularni i poznati domaći glumci. O njima bismo uvek želeli da saznamo više.

Pročitajte još Igra sudbine 287. epizoda – ŠOK! Ada Kanački na KORAK OD SMRTI! Ko će je SPASTI?

U narednim redovima objavljujemo Top 10 listu poznatih domaćih glumaca koji JOŠ nisu stali na „ludi kamen“. Ono što je skoro svima njima zajedničko je da o svojim izabranicama ne vole mnogo da pričaju u javnosti. Kažu, da iako su javne ličnosti, intima je nešto čega se ne odriču. Našu Top listu nismo pravili prema popularnosti već smo krenuli od najstarijeg među njima!

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Ovo o VUKAŠINU niko NIJE ZNAO! Umro je DVA PUTA! Pre Ade Kanački bio je INSPEKTOR MIŠA, a EVO i zašto ga prijatelji zovu ALIJA…

I da. Njih možda nema na ovoj listi, ali Milutin Mima Karadžić, Andrija Milošević i Aleksandar Radojičić. su ili zaklete neženje ili su u zaista ozbiljnim vezama. Ovi o kojima mi pričamo su zapravo misterija.

Vuk Kostić

Vuk-Kostic-Juzni-vetar

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Donka krije JEDNU VELIKU TAJNU! Bruner nije JEDINI koji ima ĆERKU!

Škorpija u horoskopu, rođen je 22. novembra 1979. godine u Beogradu. Uloga u filmu „Apslotnih 100“ donela mu je veliku popularnost, ali lik inspektora Aleksandra Jakovljevića u seriji „Ubice mog oca“ je ono po čemu ga odlično zna televizijska publika. Tu su i uloge u seriji „Gorki plodovi“, zatim „Južni vetar“ i „Porodica“, kao i mnoge druge uloge. Vuk Kostić bio je u vezi sa Jelisavetom Orašanin, Anom Mihajlovski, Bojanom Stefanović, a jednom je malo falilo da stane na „ludi kamen“.

Marko Janketić

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVENO! Evo KOGA Bruner KRIJE U NEMAČKOJ! Nije ŽENA, već ĆERKA! A evo i KO JE ONA!

Rak u horoskopu, rođen je 13. jula 1983. godine u Beogradu. Odličnim ulogama u mnogim ostvarenjima izašao je iz senke popularnih roditelja Mihaila Miše Janketića i Svjetlane Knežević. Ulogama inspektora Mirka Pavlovića u „Ubicama mog oca“, Maksa Luburića u „Dari iz Jasenovca“ i Ljube u sitkomu „Tri muškarca i tetka“   pokazao je da se snalazi u svakom žanru. Privatan život i emotivni status ljubomorno čuva od očiju javnosti.

Viktor Savić

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi najveći ŠOK! Boško je ŽIV!? OVO niko nije OČEKIVAO!

Vaga u horoskpou, rođen je 14. septembra 1983. godine u Beogradu. Serija „Budva na pjenu od mora“ donela mu je popularnost kod televizijske publike, ali je serijom „12 reči“ Savić i opravdao tu titulu. Između ova dva TV projketa nizala se su se i uloge u „Montevideu“, Vojnoj akademiji“, Pet“, „Folk“ i mnogim drugim. Bio je u vezi sa pevačicom Sarom Jo, ali i koleginicom Teodorom Miljković. Šuškalo se da će Teodora i Viktor stupiti u brak, ali do toga nije došlo. Da li je trenutno u vezi ili ne Viktor ne želi da otkriva javnosti.

Andrija Kuzmanović

Pročitajte još IGRA SUDBINE – NOVI ŠOK! Debeljko PREVARIO JELENU! A evo i sa KIM!

Blizanac u horoskopu, rođen je 5. juna 1984. godine u Beogradu. Uloga u „Montevideu“ donela mu je slavu, ali je svoju popularnost osigurao likom Stanka Pletikosića u seriji „Senke nad Balkanom“, kao i rolom u „Jutro će promeniti sve“. U intervjuima koje je davao o emotivnom životu je govorio da ne žuri, da ljubav čeka da sazriš i da je bitno poklapanje i trenutka i energija.

Bojan Perić

Bojan-Peric-Vojna-Akademija

Pročitajte još ŠOK! Spojili se IGRA SUDBINE i VOJNA AKADEMIJA! A evo i KAKO!

Vaga u horoskopu, rođen je 15. oktobra 1985. godine u Beogradu. Uloga Danijela Stošića u „Vojnoj akademiji“ donela mu je veliku popularnost. Imali smo priliku da ga vidimo i u „Urgentnom centru“ i „Konaku kod Himlije“. Za sebe kaže da je „Beograđanin po nacionalnosti, Partizanovac po veroispesti. Glumac u srcu, veseljak u kafanu. Sanjao indeks Medicinskog fakulteta, dosanjaće mesto ambasadora.“ Duga veza sa devojkom Anđelom Pavlović se okončala iako su im mnogi predviđali brak.

Miloš Biković

Pročitajte još NEČISTA KRV – GREH PREDAKA: Stigao PRVI TREJLER! A evo i KADA stižu FILM i SERIJA! Pogledajte VIDEO!

Jarac u horoskopu, rođen je 13. januara 1988. godine u Beogradu. Prvu zapaženiju ulogu imao je u seriji „Porodično blago“, a kasnije je domaću javnost osvojio ulogama u filmu i seriji „Montevideo“, dok je na tron najpopularnijeg stigao ulogom Maraša u „Južnom vetru“. Karijeru, i to veoma uspšenu, gradi paralelno i u Rusiji, gde je neverovatno popularan. Trenutno je u vezi sa ruskom lepoticom Arinom Vološevom, plesačicom latinoameričkih plesova.

Milan Marić

574099_milan-maric-drzavni-sluzbenik_ls

Pročitajte još HIT! Snima se nastavak kultne serije SLOŽNA BRAĆA! Srebra postala PLAVUŠA, a evo šta je sa Miljenkom i Manjinom!

Lav u horoskopu, rođen je 31. jula 1990. godine u Beogradu. Pažnju šire javnosti stekao je 2018. godine u ruskom filmu, gde je igrao glavnu ulogu, „Dovlatov“, a kod naše publike svoju popularnost stkao u serijima „Besa“, „Žmurke“ i „Državni službenik“. O privatnom životu ne priča mnogo. Krajem prošle godine paparaci su ga slikali u zagrljaju jedne plavuše, ali to je sve. Priznaje da mu laska epitet šmekera.

Luka Raco

Igra sudbine 269 epizoda

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: Evo KO je SRPSKI BLEJK KARINGTON! Ovog glumca NIKO nije OČEKIVAO!

Ribe u horoskopu, rođen je 24. februara 1991. u Beogradu. Od 2013. godine njegova popularnost raste. Ulogom Riste u „Sinđelićima“ otvorio je put ka slavi. Šansu je dobro iskoristio pa je jedan od najuticajnijih influensera među glumcima. Uloga Alekse, prvo Kanačkog, pa zatim Ožegovića donela mu je ogromnu popularnost. Luka je diplomirao ekonomiju, ali se u glumačikm vodama itekako snalazi. Njegova devojka je Vanja Marković.

Slaven Došlo

Printskrin-Instagram-Slaven-Doslo

Pročitajte još Pogledali smo PRVU EPIZODU serije BELEŽNICA! Srpski MOLDER I SKALI u lovu na BABA GUBU! Šta li ih čeka u ZABRANU? (VIDEO)

Ovan u horoskopu, rođen je 11. aprila 1991. godine u Somboru. Upoznali smo ga kao Žarka u seriji „Urgentni centar“, a prvu glavnu ulogu imao je u filmu „Panama“ 2015. godine, zatim sledi uloga Lazara u „Pored mene“. Ulogom Đorđa u „Biseru Bojane“ otvara vrata velike popularnosti, a potvrđuje je ulogom u „Vojnoj akademiji“. Slobodno vreme provodi u prirodi sa svojim psom, kojeg često vodi i na snimanja kada je to moguće. O ljubavnom životu zgodnog glumca malo se zna.

Ammar Mešić

Pročitajte još ŠOK! Najveće greške u SRPSKIM SERIJAMA! OVE TV majke bile su MLAĐE od SVOJIH SINOVA! Radmila Savićević majka ČKALJI! A Ceca Bojković…

Strelac u horoskopu, rođen je 10. decembra 1991. godine u Prijepolju. Ulogom Strahinje u hit seriji „Igra sudbine“ stekao je veliki broj fanova, a igrao je i u serijma „Santa Maria della Salute“, „Vojna akademija“, „Pogrešan čovek“. Prvo su ga povezivali sa Milicom Tomašević, koja u „Igri sudbine“ tumači Nadu, a sada je na „tapetu“ opet koleginica, opet iz „Igre sudbine“, ali ovog puta je u pitanju Olja Lević. Sumnju u javnosti izazvale su fotografije sa Maldiva gde su Ammar i Olja nedavno boravili, ali da li su zaista u vezi niti su poricali, niti potvrdili.

Foto Promo/Instagram/Kinoist.ru

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement