Connect with us

Top Story

PRIJATELJI zaradili BOGATSTVO od povratničke EPIZODE. Od ove SUME će vam se ZAVRTETI u glavi!

Published

on

“Prijatelji” su se nedavno okupili prvi put posle 17 godina, u specijalnoj emisiji “Prijatelji: Ponovo zajedno”. Ovaj jedinstven događaj odao je počast čuvenoj seriji, koja nastavlja da prožima duh vremena današnjice.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka u DRUGOJ SEZONI! Matija UBIJA OCA? Ada je na ULICI? Sofija postaje DIREKTORKA KAN HOLDINGA!

Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Met LeBlank, Dejvid Švimer i Metju Peri, vratilo se na male ekrane. A njihovi životi opet su pod lupom miliona fanova serije širom sveta.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Uraganke se RASPADAJU? Za sve je kriva ONA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Glavne zvezde serije “Prijatelji” navodno su za povratničku epizodu dobile između dva i po i tri miliona dolara, prenose strani mediji.

PROČITAJTE JOŠ: Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Britanski Daily Star raspisao se o bogatstvu Perija, odnosno Čendlera iz serije, a pišu da je “težak” oko 120 miliona dolara. Glumio je u svih 236 epizoda Prijatelja između 1994. i 2004. godine.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 294. epizoda: Evo KO će DATI BUBREG Ivanu: Ada, Luka ili Aleksa?

Kao i ostatak glavnih glumaca, za prvu sezonu Peri je bio plaćen nešto više od 22 hiljade dolara po epizodi. Taj iznos popeo se do čak milion dolara po epizodi do poslednje sezone.

PROČITAJTE JOŠ: IGRA SUDBINE: ŠOK! Zvonimiru NUDE NOVAC da IZDA BRUNERA! OTKRIJTE – hoće li PRISTATI, i za KOLIKO EVRA!

Kako piše USA Today, glavni glumci iz Prijatelja zarađuju i 18-20 miliona dolara godišnje od repriza i autorskih prava.

Foto HBO

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement