Connect with us

Featured

Igra sudbine – Sledi VELIKI ŠOK! Strahinja i Nada RASKIDAJU, Luka ostavlja UNU? Nećete verovati KO će biti SA KIM na KRAJU! Da li je MOGUĆE?

Published

on

Igra sudbine zavrtela je kolo sreće i rešila da živote svih junaka još jednom učini neizvesnim i nepredvidivim. Ivan je u bolnici, Ada u šoku, Bruner u problemu. A Strahinja na putu za Ljubljanu. Hoće li ovo putovanje zauvek promeniti Nadin i njegov život. Sprema li nam Igra sudbine tek šok za pamćenje. Nešto od čega se niko neće oporaviti. Sve je moguće…

Pročitajte još PRIJATELJI zaradili BOGATSTVO od povratničke EPIZODE. Od ove SUME će vam se ZAVRTETI u glavi!

Pa čak i to da Igra sudbine razdvoji one kojima je bilo suđeno da zauvek ostanu zajedno. Toliko da ih povezuje i beba.

Strahinja je na putu za Ljubljanu. Odlazi kod majke koja je izrazila želju da ga vidi. Svi znamo da je ona u ludnici, i da Tića i Strahinja do sada zbog svega što je učinila nisu imali želju da je ponovo vide. Ni da znaju bilo šta o njoj.

Pročitajte još Igra sudbine – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka u DRUGOJ SEZONI! Matija UBIJA OCA? Ada je na ULICI? Sofija postaje DIREKTORKA KAN HOLDINGA!

Ipak, to je Strahinjina majka, i on ne može da se odupre tome da ode da je obiđe. Uz Nadin blagoslov, malo smeha i malo suza, Strahinja odlučuje da ipak poseti Dragicu. Iako niko od njemu bliskih osoba zbog ovoga nije preterano srećan, oni se slažu sa njim da bi trebalo da ode.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2022 – HIT! Odlučeno! ONA predstavlja Srbiju na sledećem EUROSONG-u! A evo i sa KOJOM PESMOM!

E, sad… Nemoguće je ne zapitati se – kako će ova poseta uticati na Strahinjin život? U originalnoj verziji serije, na koju se često pozivamo povlačeći paralele, ne bi li nam bilo makar malo jasnije šta nas očekuje u nastavku, za Strahinju upravo posle puta u inostranstvo sledi veliki preokret. Prema originalnom scenariju, upravo ovaj put Strahinju vraća starim porocima, zbog čega on raskida sa Nadom.

Pročitajte još ŠOK! Uraganke se RASPADAJU? Za sve je kriva ONA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Hoće li se to dogoditi i u našoj Igri sudbine još ne znamo. Taj rasplet trebalo bi da utiče i na druge živote. Pre svega na Lukin i Unin. Jer bi u tom slučaju, Una i Luka takođe trebalo da raskinu, a Luka bi na kraju završio sa Nadom. Njih dvoje bi se i venčali, što bi svakako bio neočekivan kraj Igre sudbine.

Pročitajte još Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Verujete li da bi velika završnica mogla da izgleda ovako? Mi sumnjamo, ali nikad se ne zna šta ti nosi Igra sudbine

Foto Printskrin

Advertisement