Connect with us

Featured

Igra sudbine – OTKRIVAMO: Evo ŠTA nas čeka u DRUGOJ SEZONI! Matija UBIJA OCA? Ada je na ULICI? Sofija postaje DIREKTORKA KAN HOLDINGA!

Published

on

Igra sudbine 293. epizoda donela nam je dva velika šoka. Oba će biti razrešena već naredne nedelje, a postavlja se pitanje hoće li situacija u omiljenoj seriji stotina hiljada gledalaca ostati nepromenjena. Ili nas ipak očekuje veliki preokret.

Pročitajte još EVROVIZIJA 2022 – HIT! Odlučeno! ONA predstavlja Srbiju na sledećem EUROSONG-u! A evo i sa KOJOM PESMOM!

U to da nam sledi velika promena, i to najviše u taboru Ade Kanački – ne sumnjamo. Kao što je to već najavljeno nekoliko puta za nekje dve nedelje očekuje nas poslednja epizoda prve sezone serije Igra sudbine posle koje više ništa neće biti isto.

Od prve sezone opraštamo se sa nekoliko velikih pitanja, tražeći bar jedan konkretan odgovor.

Hoće li Ivan preživeti?

Kao što smo videli, Ivan je napadnut. Janko je uspeo da mu se prikrade sa leđa i da ga ozbiljno rani. Siroti Ivan završio je u bolnici gde se lekari bore za njegov život. Spas mu zavisi od toga ko će mu dati bubreg. I hoće li donor biti pronađen na vreme? Kandidati su Aleksa i Ada za sada, ali mi nekako sumnjamo da će bubreg ipak stići od treće, sasvim neočekivane osobe. Da li će to, možda, biti Luka? Hoće li Ivan dobiti bubreg na vreme?

Pročitajte još ŠOK! Uraganke se RASPADAJU? Za sve je kriva ONA! OVO niko nije OČEKIVAO!

Da li će Bruner zadati Adi poslednji udarac?

Sigurni smo da hoće. Bruner je taj tip zlikovca koji se ne povlači posle jedne izgubljene bitke. Njegov bes je prevelik i spreman je na sve ne bi li se osvetio Adi. Zato ne sumnjamo da će iskoristiti trenutni haos koji vlada u porodici Kanački da bi odigrao ključne poteze. One koji će Adu staviti u šah-mat poziciju. Dok su svi okupirani onim što se dogodilo Ivanu, i nalaze se sa njim u bolnici, zla ekipa vodi firmu. Imaju brisan prostor za svoje velike manevre. Jedan po jedan potez naneće veliku štetu Adi Kanački. Hoće li Bruner uspeti da je istera iz firme, a zatim i da joj otme sve što joj pripada?

Pročitajte još Beležnica 3. epizoda: Velja UPOZORAVA sina Boška da PRESTANE da KOPA po BELEŽNICI! Evo i zbog čega! ŠOKIRAĆETE SE! (VIDEO)

Sofija postaje direktor Kan Holdinga?

U toj preraspodeli moći, Bruner će siguzrno nagraditi svoje najodanije sluge. Pre svega Sofiju Šubarević koja je već na poziciji zamenika direktora. Kada jednom Adi budu oduzeli sve, postoji mogućnost da Sofija konačno dođe na mesto direktorke Kan Holdinga. To će biti njen finalni udarac dinastiji Kanački?

Pročitajte još IGRA SUDBINE: ŠOK! Zvonimiru NUDE NOVAC da IZDA BRUNERA! OTKRIJTE – hoće li PRISTATI, i za KOLIKO EVRA!

Šta će Ada uraditi sa dokazima protiv Brunera?

Ako se vratimo nekoliko epizoda unazad, setićemo se da je Ada od doktorove žene dobila dokaze protiv Brunera. Reč je o čitavoj dokumentaciji koju je njen preminuli suprug vodio o svojim slučajevima. Među njima je i slučaj Boška Kanačkog. Ada raspolaže svim ovim dokazima, ali postavlja se pitanje zašto ih već nije upotrebila. Može li se sa njima odupreti Brunerovim napadima?

Pročitajte još KLAN – HIT! Počelo snimanje DRUGE SEZONE! A evo čime će se ŠOK i PAŠA baviti u NOVIM EPIZODAMA! (FOTO)

Šta će na kraju biti sa Matijom?

Dok u Sofijino pokajanje )koje bi po originalnom scenariju trebalo da usledi) u Matijino sumnjamo. On je već duboko zaglibio u vrtlog zločina i mržnje i iz njega će se teško spasti. Najveću mržnju oseća prema ocu. Za njega je on najveći krivac za smrt njegove majke. Ada mu je posavetovala da ode kod oca u zatvor da ga poseti, nadajući se da će moći da mu oprosti. Ali šta ako se ovaj dobronameran savet pretvori u nešto što niko nije ni želeo ni očekivao? Da li će pokušati da ga ubije?

Pročitajte još HIT! Miloš Biković OTKRIO – GLUMIO BIH KOKOŠKU! A evo i ZAŠTO! Samo na JEDNU stvar NIKADA ne bih PRISTAO! Otkrijte KOJU!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

  • Izvor filmitv.rs

Advertisement