Connect with us

Top Story

Igra sudbine 295. epizoda – Sledi NAJVEĆI ŠOK! Sofija je TRUDNA! A evo KO ju je RASKRINKAO!

Published

on

Igra sudbine 295. epizoda još jednom će nam potvrditi da iznenađenjima nema kraja. To što će Matija možda Ivanu dati bubreg ili što će se Maksim konačno smuvati sa Norom nije ništa u odnosu na iznenađenje koje nam sprema Sofija. A o čemu je reč, saznaćete uskoro.

Pročitajte još Igra sudbine 295. epizoda – ŠOK! Matija će Ivanu DATI BUBREG! Bruner će ga UBITI?

Dok Ivan bespomoćan leži u bolnici, a Bruner mu ponovo radi o glavi ne bi li završio započeto, Brzutkin san postaje stvarnost. I to onaj najslađi san.

Naime, ona dolazi u Kan Holding. Sofija ne sanja šta je očekuje, ali od onoga što će saznati uslediće pravi zemljotres u njenom životu.

Pročitajte još SAZNAJEMO: Marija Karan je sprska ALEKSIS, a ideja je bila da je igra JELENA KARLEUŠA. Evo ZAŠTO nije došlo do saradnje

Brzutka, odnosno njena majka Božidarka otkriva joj da je saznala njenu veliku tajnu. I to dok je čistila kuću.

Naime, ona je brišući prašinu oborila jednu knjigu. A iz knjige je ispalo ono što je silno priželjkivala. Papir. A na papiru ostvarenje njenog sna. Potvrda da je Sofija TRUDNA!? Besna Sofija joj otima papir i preti da o onome što je saznala ne sme nikome da pisne nijednu reč! Da li je Sofija zaista trudna? Saznaćemo u narednoj epizodi!

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (295. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement