Connect with us

Top Story

SAZNAJEMO: Marija Karan je sprska ALEKSIS, a ideja je bila da je igra JELENA KARLEUŠA. Evo ZAŠTO nije došlo do saradnje

Published

on

Marija Karan se nedavno vratila u Srbiju, a povod je bila uloga u domaćoj verziji popularne američke sapunice “Dinastija”. Snimanje serije o srpskim Karingtonovima traje već nekoliko nedelja, a emitovanje se očekuje na jesen na televiziji Pink.

PROČITAJTE JOŠ: JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

Dugo se spekulisalo ko bi mogao da zaigra čuvenu zlicu Aleksis, koju je tumačila Džoan Kolins u originalnoj “Dinastiji”. Mada se u medijima spekulisalo da bi to trebalo da bude Nataša Ninković, ulogu je dobila Marija Karan. Ali, kako saznajemo iz izvora bliskog produkciji, razmatrala se, navodno, ideja da ulogu odigra jedna pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Sloboda Mićalović prešla u PEVAČICE! A evo i sa KOJOM PESMOM se predstavila fanovima na INSTAGRAMU!

Tada se još nije znalo hoće li se snimati stara ili nova verzija “Dinastije” (ponedeljkom u 21.00 na FOX Life). U novoj je Aleksis plavuša, tumačile su je, dosad, Nikolet Šeridan i Elejn Hendriks. Zato i nije bilo nužno da bude crnokosa glumica, ali bilo je poželjno da bude popularna i intrigantna ličnost.

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

– Ljudi iz produkcije su razmišljali o tome da bi Jelena Karleuša bila idealna za ulogu Aleksis. Osim što je veoma popularna, što bi doprinelo gledanosti serije, Karleuša je intrigantna i kao takva stvorena za ovu rolu. Od te ideje se, ipak, odustalo. Snimanje serije kao što je “Dinastija” zahteva veliku posvećenost. Tom izazovu Jelena Karleuša sigurno ne bi mogla da odgovori, jer ima previše svojih poslovnih obaveza – rekao je izvor blizak produkciji.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Višnjino srce biće SLOMLJENO! SVITAC je VOLI, ali KRIJE jednu VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Ipak, Marija Karan je bila konačni, a ne sumnjamo i pravi izbor za ovu ulogu.

– Naravno, prijatno me je iznenadilo što se radi rimejk serije iz 80-ih. Dinastija je serija koja je osvojila dosta nagrada, a pre svega publiku. I srećna sam što je prepoznat potencijal priče koja nas vraća u neka stara vremena sa vrednostima koje na ovom tlu možda još uvek nisu ispričane, a dodatno će biti izazovno da ih interpretiramo shodno našem podneblju. „Dinastija“ je izašla kada sam se ja rodila i sećam se da sam kao mala pevala pesme iz te serije, igrajući lastiš sa drugaricama. Sigurna sam da ćemo ovim rimejkom osvežiti sećanja onima koju su to nekada gledali, ali ćemo dobiti i neku novu publiku i dati i pečat sadašnjeg vremena uz novu glumačku podelu – rekla je Marija Karan za “Novosti”.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement