Connect with us

Featured

Igra sudbine 295. epizoda – ŠOK! Matija će Ivanu DATI BUBREG! Bruner će ga UBITI?

Published

on

Igra sudbine 295. epizoda u središte radnje stavlja Ivana. Ko će mu dati bubreg? Ada, Luka, Mila, možda Lila, ali mi sumnjamo da će to biti neko sasvim treći. A ko? Otkrijte u redovima koji slede…

Pročitajte još SAZNAJEMO: Marija Karan je sprska ALEKSIS, a ideja je bila da je igra JELENA KARLEUŠA. Evo ZAŠTO nije došlo do saradnje

Kao što smo videli Stana Dželetović je na korak od pronalaženja napadača na Ivana. Istog onog na kog Bruner iz Berlina besni zbog napola obavljenog posla. On naređuje Janku da se vrati u bolnicu i da obavi posao do kraja. Vesti o Ivanovoj situaciji stižu i do Donke i Zvonimira, a Zvonimir preti neopreznoj Donki da ućuti, da ih slučajno ne oda.

Pročitajte još HIT! Sloboda Mićalović prešla u PEVAČICE! A evo i sa KOJOM PESMOM se predstavila fanovima na INSTAGRAMU!

Sofija sa Matijom smišlja novi plan kako da se Matija vrati u Adinu milost, ali ono što će on smisliti nije mogla ni da sanja. Ali o tome malo kasnije. Za sada hajde da vidimo dokle je stigao Strahinja. On je stigao u Ljubljanu gde u sanatorijumu konačno pronalazi svoju majku. Ona je u jako lošem stanju. Hoće li ga to slomiti? HOće li zbog mama Dragice napustiti sve koji su mu do malopre predstavljali život?

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Za to vreme Lila smišlja kako da poveže Dodu i Adu. Međutim, shvata da Ada zaista voli Ivana.

Matija dolazi u Sofijinu kancelariju sa idejom koja će je šokirati. Smislio je kako da se umili Adi. Učiniće nešto što će ga skupo koštati u Brunerovim očima. Da li je reč o tome da će spasti Ivanu život? Hoće li Matija biti taj koji će Ivanu dati bubreg? Tome se niko nije nadao!

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Višnjino srce biće SLOMLJENO! SVITAC je VOLI, ali KRIJE jednu VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (295. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement