Connect with us

Top Story

Sloboda Mićalović krije jednu VELIKU TAJNU iz prošlosti! OVO o našoj poznatoj glumici NIKO NE ZNA! ON je bio njena PRVA LJUBAV!

Published

on

Ljubavni život Slobode Mićalović stalno je u žiži interesovanja jer se vrlo malo o njemu zna, osim da je u srećnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem sa kojim je dobila dve ćerke, njena prošlost je pod velom misterije.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

Sloboda i i Vojin svoj privatan život strogo kriju od radoznalih pogleda, jer vole da uživaju u svom miru sa svojom porodicom bez ometanja. Van skandala i tračeva, bez uplitanja sedme su najsrećniji u svojoj oazi mira u Čortanovcima gde odlaze, kad god imaju priliku.

Upravo iz te želje i potrebe da javnost ne sazna intimu popularnih glumaca mnogi ne znaju da je Sloboda, pre nego što se zaljubila u svog supruga, bila u ljubavnoj vezi sa poznatim filmskim i pozorišnim rediteljem.

Pročitajte još JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

Prva velika ljubav lepe glumice bio je Jug Radivojević koji je ne voli da komentariše detalje svoje privatnosti, ali je napravio izuzetak jednom prilikom.

– Izuzetno cenim Slobodu, bili smo u lepoj vezi i drago mi je što se njena karijera odlično razvija. Ja volim žene i u svakom smislu, a naročito glumice jer znam koliko je to težak i zahtevan posao, naročito ako se glumica ostvaruje i kao majka. Moja majka, žena, sestra, sve su glumice, i moguće je da sam često bio upućen baš na žene iz branše jer nisam imao vremena da se družim sa nekim drugim – svojevremeno je ispričao Jug Radivojević, a prenosi “Blic”.

Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

Reditelj Jug Radivijević u braku je već 15 godina sa glumicom Milenom Vasić, a par ima i zajedničkog sina.

Pročitajte još HIT! Žarko Laušević i Nenad Jezdić u novom filmu o PRVOM SVETSKOM RATU! A evo i KADA je PREMIJERA!

Foto Prinstkrin

Izvor filmitv.rs/Informer

Advertisement