Igra sudbine – Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ivan NEĆE PREŽIVETI? Ada KANAČKI je BESPOMOĆNA! Bruner joj zadaje UBITAČAN UDARAC!

Igra sudbine u petak, 4. juna doneće nam još jedan veliki ŠOK! Iako svi već dugo čekamo ko će biti osoba koja će spasti Ivanov život stižu loše vesti. Jako loše vesti. Ivan neće biti operisan.

Pročitajte još Igra sudbine 297. epizoda – ŠOK! Janko će UBITI MATIJU? Sofija će pokušati da ga SPASI, ALI…

Lekar u bolnici je iznenada doneo šokantnu odluku. Ivan neće biti operisan. Da li je suviše kasno? Da li se Ivanovo stanje toliko zakomplikovalo da mu ništa ne može spasti život. To još ne znamo. Ipak, u zvaničnoj najavi za Igra sudbine 297. epizoda jasno stoji – Ivanova operacija je odložena.

Postavlja se pitanje ZAŠTO? To se pita i Ada Kanački. Ona je OČAJNA! Ona želi da zna razlog takve doktorove odluke.

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: Evo KO JE STVARNO Strahinjina MAJKA! Ona krije jednu VELIKU TAJNU! Čak ni TIĆA ne zna za OVO! Ono…

Možda donor, ipak, nije bio odgovarajući? Zbog čega Ivan neće biti operisan?

Igra sudbine 297. epizoda doneće i junacima serije, ali i gledaocima dva OGROMNA IZNENAĐENJA. Taman što smo mislili da se bura stišava, sledi TORNADO! A evo i zašto!

Doktor saopštava porodici da je operacija odložena. O čemu se sad radi? Ko će biti ta misteriozna osoba koja će Ivanu dati bubreg. I zašto je operacija sada odložena?

Za to vreme kada Cole, Stana, Vukašin i Marinko pritisnu Janka, izmamiće od njega priznanje, ali… Novi problem je na vidiku. Bruner ima KECA U RUKAVU!

Pročitajte još Igra sudbine 296. epizoda – ŠOK! Žaklina je TRUDNA! A evo i sa KIM!

Ada saopštava Dodi da je došao trenutak da započnu sa svojim planom. Sofija pokušava da odgovori Matiju od odlaska na obalu reke, gde ga je pozvao Janko. Dok ona veruje da je reč o nameštaljci, Matija se nada da ga je Bruner “pomilovao” i da će ga vratiti u posao. ​Međutim, to nije ono što ga očekuje na obali reke!

Pročitajte još Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (297. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs