Connect with us

Featured

Igra sudbine 297. epizoda – ŠOK! Janko će UBITI MATIJU? Sofija će pokušati da ga SPASI, ALI…

Published

on

Igra sudbine 297. epizoda doneće i junacima serije, ali i gledaocima dva OGROMNA IZNENAĐENJA. Taman što smo mislili da se bura stišava, sledi TORNADO! A evo i zašto!

Pročitajte još Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: Evo KO JE STVARNO Strahinjina MAJKA! Ona krije jednu VELIKU TAJNU! Čak ni TIĆA ne zna za OVO!

Doktor saopštava porodici da je operacija odložena. O čemu se sad radi? Ko će biti ta misteriozna osoba koja će Ivanu dati bubreg. I zašto je operacija sada odložena?

Pročitajte još Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI ŠOK! Višnjino srce biće SLOMLJENO! SVITAC je VOLI, ali KRIJE jednu VELIKU TAJNU! Evo o ČEMU JE REČ!

Za to vreme kada Cole, Stana, Vukašin i Marinko pritisnu Janka, izmamiće od njega priznanje, ali… Novi problem je na vidiku. Bruner ima KECA U RUKAVU!

Pročitajte još Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Ada saopštava Dodi da je došao trenutak da započnu sa svojim planom. Sofija pokušava da odgovori Matiju od odlaska na obalu reke, gde ga je pozvao Janko. Dok ona veruje da je reč o nameštaljci, Matija se nada da ga je Bruner “pomilovao” i da će ga vratiti u posao. ​Međutim, to nije ono što ga očekuje na obali reke!

Pročitajte još ŠOK! Drogiraju se KRVLJU DECE i promovišu PEDOFILIJU? Mel Gibson OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU HOLIVUDA! Evo KOJE velike ZVEZDE TRGUJU BEBAMA! Mnoge od njih OBOŽAVAMO!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (297. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement