Connect with us

FILM

EKSKLUZIVNO Miloš Biković za FILM I TV otkriva ZAŠTO je film SLUGA dobio RIMEJK u čak OSAM ZEMALJA i poručuje: Jedva čekam da vidim KO će igrati GLAVNE ULOGE!

Published

on

Piše Nikola Dražović

Film SLUGA u kom je glavnu ulogu zabeležio naš najpopularniji glumac Miloš Biković, kako smo to ekskluzivno objavili dobio je čak osam međunarodnih verzija. Tako će SLUGU na svom jeziku i sa svojim glumcima uskoro gledati u Francuskoj, Italiji, Španiji, Meksiku, Južnoj Koreji, Japanu, Indiji i Poljskoj.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Film SLUGA i MILOŠ BIKOVIĆ osvajaju SVET! SONY snima rimejk za MEKSIKO, INDIJU, JAPAN, ŠPANIJU, ITALIJU, FRANCUSKU I JUŽNU KOREJU! A stiže i POLJSKI SLUGA…

Sluga je jedan od najgledanijih ruskih filmova svih vremena. Od 2019. godine i premijernog emitovanja u Rusiji, ovaj film Miloša Bikovića do danas je zaradio skoro 45 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta.

Miloš Biković je trenutno zauzet snimanjem novog filma „Brak iz inata“ romantične komedije koja će, ne sumnjamo ponoviti uspeh njegovih pređađnjih hitova. Zanimljivo je da se Biković u ovom filmu osim glavne, našao i u roli producenta.

Pročitajte još HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!

Tragom informacije o tome da je kompanija Sony, uz još nekoliko produkcijskih kuća za tržišta Francuske i Poljske otkupila prava na snimanje rimejka filma Sluga, kontaktirali smo i Miloša Bikovića, koji nije krio oduševljenje zbog velikog uspeha njegovog najpopularnijeg filma.

Hvala najlepše na čestitkama. Ovo je samo dokaz da jedna kvalitetna priča, da jedan kvalitetan film može da dobije svoju adaptaciju svuda u svetu upravo zbog toga što sve kulture na svetu, i celo čovečanstvo dele veoma slične vrednosti. Socijalna pravda, ljubav, bliskost i briga za drugog čoveka će uvek biti važnija od materijalnog i bogaćenja. To je ono što ovu priču čini univerzalnom i što je čini jednostavnom i opet dinamičnom i pogodnom za poigravanje sa različitim stereotipima. Drago mi je što kompanija Sony uz ostale produkcije, kupila pravo za obradu ovog filma. Jedva čekam da vidim ko će da igra glavne uloge u rimejk izdanjima ovog filma – poručio je Miloš Biković za FILM i TV.

https://www.youtube.com/watch?v=0cHvqJjZ5os

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

Miloš Biković je nedavno za Informer otkrio da u njegovom novom filmu „Brak iz inata“ igra profesora psihologije Sergeja Malaševa, kome se posle jednog slučajnog susreta sa drugaricom iz detinjstva Ljubom (Kristina Asumus) život okreće naglavačke.

Film govori o tome kako jedan mali događaj može totalno da vam sruši život i ponovo ga izgradi. Kroz romantičnu i komičnu priču dočaraćemo kako nekad život znamo da gradimo kao kulu od karata na nekoj zabludi i po automatizmu.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

Snimanje filma trajaće sve do sredine leta ove godine, a Biković poručuje da sve teče po planu.

– Ovo mi je treći put da snimam u Kalinjingradu i oduševljen sam lepotom ovog grada. Ponovo radim sa timom sa kojim smo zajednički napravili više uspešnih projekata, poput filmova „Sluga“, „Hotel Beograd“ i serije „Hotel Eleon“. Posebno me raduje saradnja sa rediteljkom Sonjom Karpunjinom, kao i sa Kristinom Asmus, mojom glavnom partnerkom. Želeo bih da se zahvalim administraciji Kalinjingrada i regiona, lokalnom stanovništvu i Ministarstvu kulture što su nam izašli u susret i učinili sve što je u njihovoj moći da snimanje teče brzo i lako – rekao je Biković za Informer.

Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

Radnja filma govori o Ljubi (Kristina Asmus) i Sergeju (Miloš Biković) koji se poznaju još iz detinjstva, ali su vremenom izgubili kontakt. Posle mnogo godina slučajno se sreću na ulici i jedva se prepoznaju. U tom trenutku Sergej je oženjen Ingom (Marija Aleksandrova), s kojom ima sina, dok Ljuba ima verenika Roberta (Sergej Gilev). Nakon nekog vremena Inga i Robert počinju da sumnjaju da Ljuba i Sergej imaju ljubavnu aferu i tu počinju brojne zavrzlame.

Osim Bikovića, kao producenti se potpisuju Alena Kremer i Klim Šipenko. Premijera filma planirana je za 14. februar naredne godine.

Pročitajte još Snežana Savić OTKRIVA najveću BROZOVU tajnu: Sa ove DVE ŽENE je TITO VARAO JOVANKU! A evo i KAKO je ona UMRLA! Za ovu SRAMOTU niko NIJE ZNAO!

Foto Promo/Printskrin/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs

Advertisement