Connect with us

Featured

Igra sudbine – ŠOK! Otkrivamo: Evo KO JE STVARNO Strahinjina MAJKA! Ona krije jednu VELIKU TAJNU! Čak ni TIĆA ne zna za OVO! Ono NAJGORE tek DOLAZI!

Published

on

Igra sudbine pomerila je sve granice očekivanja, iznenađenja i zapleta od kojih se gledaocima prethodnih godinu i po prilično vrtelo u glavi. Videli smo zamenu beba, amnezije, ludilo izazvano LUDIM ČAJEM, nekoliko pokušaja ubistva, nekoliko pravih ubistava, pa čak i vanbračnu decu iz Amerike. Igra sudbine 295. epizoda na mali ekran konačno nam je dovela i Dragicu. Ona je Strahinjina majka, i kao što znamo – nalazi se u ludnici.

Pročitajte još FUJ! Ove DVE STVARI Merilin Monro je pila SVAKOG JUTRA da bi sačuvala SAVRŠENU FIGURU! Da li biste VI mogli da probate OVAJ NAPITAK, a da vam ne bude MUKA!

 Sigurni smo da tek sledi veliki šok za sve, ali ono što je nama najzanimljivije jeste glumica koja će nam dočarati lik Strahinjine majke.

Pročitajte još ŠOK! Drogiraju se KRVLJU DECE i promovišu PEDOFILIJU? Mel Gibson OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU HOLIVUDA! Evo KOJE velike ZVEZDE TRGUJU BEBAMA! Mnoge od njih OBOŽAVAMO!

Reč je o glumici koju dugo nismo gledali na malim ekranima, a koja je bila velika zvezda u hit seriji devedesetih godina. Da ne dužimo više, reč je o glumici Bojani Kovačević, koja je u seriji “Srećni ljudi” igrala nesrećnu suprugu doktora Popca, i ćerku legendarne sestre Antonije (Svetlana Ceca Bojković).

Bojana se posle “Srećnih ljudi” pojavljivala sporadično, a poslednja rola u kojoj smo je gledali jeste u seriji “Vojna akademija” u kojoj je tumačila Lelinu doktorku. Ono što sve oduševljava jesu upravo lepota i atraktivan izgled glumice koja je već zašla u pedesete godine.

Pročitajte još Igra sudbine 296. epizoda – ŠOK! Žaklina je TRUDNA! A evo i sa KIM!

Pročitajte još Sloboda Mićalović krije jednu VELIKU TAJNU iz prošlosti! OVO o našoj poznatoj glumici NIKO NE ZNA! ON je bio njena PRVA LJUBAV!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement