Connect with us

REALITY

FUJ! Ove DVE STVARI Merilin Monro je pila SVAKOG JUTRA da bi sačuvala SAVRŠENU FIGURU! Da li biste VI mogli da probate OVAJ NAPITAK, a da vam NE BUDE MUKA? Pogledajte o čemu je reč!

Published

on

Holivudska diva Merilin Monro preminula je u avgustu 1962. godine u 36. godini, a njena lepota i danas impresionira svet. Ona je simbol ženstvenosti 20. veka, a svi detalji njenog života privlače veliku pažnju javnosti i danas.

Pročitajte još Igra sudbine 296. epizoda – ŠOK! Žaklina je TRUDNA! A evo i sa KIM!

Žene zanima kako se hranila i negovala, a holivudska ikona je u časopisu „Pageant“ 1952. godine govorila o svojoj ishrani, dijeti, tajnama savršenog izgleda, ali i da nikad svoje telo nije doživljavala kao nešto spektakularno.

Pročitajte još ŠOK! Drogiraju se KRVLJU DECE i promovišu PEDOFILIJU? Mel Gibson OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU HOLIVUDA! Evo KOJE velike ZVEZDE TRGUJU BEBAMA! Mnoge od njih OBOŽAVAMO!

„Čula sam da se moja ishrana smatra čudnom, ali ne mislim tako. Zagrejem čašu mleka i dodam dva sirova jaja. Promešam i pijem zajedno sa vitaminima dok se oblačim. Mislim da lekari ne mogu da ponude hranjiviji doručak za zaposlenu devojku koja je uvek u žurbi“, rekla je Merilin koja nikada nije jela ni hleb ni kolače, a bavila se jahanjem i jogom. Svaki dan provela je deset minuta dižući tegove i isto toliko u laganom trčanju.

Pročitajte još Sanja Vučić ima BRATA na čije TRBUŠNJAKE OTKIDA ceo BALKAN! Pogledajte KAKO izgleda ovaj PASTUV iz KRUŠEVCA! PS. On je ZUBAR!

„Nisam izbirljiva samo pazim šta i koliko jedem. Moram da negujem svoje obline 88-57-90, što je idealno za moju visinu od 166 cm. Želim da zadržim svoja 53 kilograma“, govorila je.

Pročitajte još Miloš Biković ISKRENO o RAZVODU svojih RODITELJA, a EVO šta niste znali o njegovom BRATU!

Merilinka se koristi i jednim bjuti trikom koji je i danas primenjiv. Naime, ona je uvek konturisala svoje usne.To je najčešće radila s sa crvenim ružem i koristila je čak pet različitih nijansi ruževa i sjaj kako bi postigla najbolji efekt. Da bi joj usne izgledale punije, na ivice usana je stavljala tamnije nijanse ruža i postepeno svetlijim popunjavala do sredine.

Pročitajte još ŠOK! Milan Marić NAPUŠTA SRBIJU! A evo i ZAŠTO!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Lepa i Srećna

Continue Reading
Advertisement