Connect with us

FILM

EKSKLUZIVNO – Film SLUGA i MILOŠ BIKOVIĆ osvajaju SVET! SONY snima rimejk za MEKSIKO, INDIJU, JAPAN, ŠPANIJU, ITALIJU, FRANCUSKU I JUŽNU KOREJU! A stiže i POLJSKI SLUGA!

Published

on

Film SLUGA, ruski megahit i jedan od najgledanijih ruskih filmova, u kom je glavnu ulogu igrao naš glumac Miloš Biković, kako je danas objavljeno, postaje prava međunarodna franšiza. Naime, kompanija Sony Pictures otkupila je prava na snimanje rimejka za Meksiko, Južnu Koreju, Japan, Španiju i Italiju dok je prava za francuski rimejk otkupila kompanija SND Films. Kako saznajemo, i Poljaci će dobiti svog SLUGU, i to zahvaljujući produkcijskoj kući Monolith Films!

Pročitajte još HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!

– Od trenutka kada smo prvi put na posebnoj projekciji pogledali film „Sluga“, znali smo da je reč o veoma posebnom projektu – poručili su iz uprave kompanije Sony Pictures, dodajući da se unapred raduju adaptaciji ovog hita, izrazivši nadu da će i u ostatku sveta „Sluga“ postići jednak uspeh kao i u Rusiji.

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

– Veoma smo zadovoljni da su strani filmski producenti izrazili želju da adaptiraju ovu priču u čijoj je osnovi ideja da je jedan razmaženi mladi bogataš kažnjen na taj način što su mu oduzeta sva sredstva koja moderan život čin lakšim i komotnijim. U savremenom svetu kojim vladaju gedžeti i društvene mreže, nedostatak te povezanosti smatra se ekstremom koji našem glumcu pomaže da ponovo nauči da komunicira sa običnim ljudima, da pronađe pravog prijatelja i ljubav – poručuju iz produkcijske kuće Yellow, Black and White koja je radila na filma „Sluga“.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković PONOVO PRED KAMERAMA! Snima novi FILM – BRAK IZ INATA! A evo i KAD je PREMIJERA!

Francuzi sa druge strane smatraju da je Sluga moderna verzija Trumanovog šoua, dok Poljaci već najavljuju da će njihova verzija popularnog filma Miloša BIkovića biti snimljena 2022. godine.

Premijerno emitovan u Rusiji 2019. godine, film je do sada samo na ruskom tržištu zaradio 42 miliona dolara uz još približno dva miliona u bioskopima Amerike, Velike Britanije, Izraela, Srbije i u drugim zemljama.

Pročitajte još JUŽNI VETAR: HIT! Miloš Biković NIJE trebalo da bude PETAR MARAŠ! A evo koja tri glumca su bila PRVI IZBOR za rolu KULTNOG KRIMOSA!

https://www.youtube.com/watch?v=0cHvqJjZ5os

Pročitajte još HIT! Snima se film DUŠAN SILNI! Evo KO glumi najvećeg SRPSKOG CARA!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Variety

Advertisement