Connect with us

Top Story

ŠOK! Milan Marić NAPUŠTA SRBIJU! A evo i ZAŠTO!

Published

on

Glumac Milan Marić koji nas je oduševio svojim rolama u serijama „Besa“, „Državni službenik“, a uskoro ćemo ga gledati i u filmu i seriji „Toma“, ovog leta rešio je da nas sve iznenadi i napusti Srbiju. Ali ne zauvek, već radi angažmana u novoj pozorišnoj predstavi koja će ujediniti region. Glumac je već na putu ka Sloveniji gde će uz kolege iz Slovenije i Austrije oživeti roman Draga Jančara „Te noći sam je video“.

Pročitajte još NEČISTA KRV – GREH PREDAKA: Otkrivamo SVE TAJNE filma i serije! Evo za KOGA se UDAJE SOFKE, i ko je PRVI trebalo da snima NEČISTU KRV

Maribor, Beč, Ljubljanu i Beograd ujediniće jedna predstava. Roman „Te noći sam je video“ Draga Jančara oživeće glumci regiona, koji će tekst predstave izgovarati svako na svom maternjem jeziku, a jedan od glumaca je Milan Marić.

Pročitajte još HIT! Luka Grbić, zvezda serija JUŽNI VETAR i TAJNE VINOVE LOZE priznanjem ŠOKIRAO SVE! Evo šta ISKRENO misli o MILOŠU BIKOVIĆU! Ovome se NIKO NIJE NADAO!



– Ovaj projekat mi je vera da se sve vraća u neko normalno stanje ,ropman je divan, priča je divna, a koprodukcija je između Slovenije, Austrije i Srbije, roman je fragmentalno napisan iz nekoliko delova pa će se raditi prvi deo u kojem sam ja, prvi deo na srpskom, drugi na slovenačkom, treći na nemačkom i četvrti će isto biti na slovenačkom, izjavio je Marić za TV Prva.

Pročitajte još HIT! Vuk Kostić posle serije UBICE MOG OCA snima film o junacima PRVOG SVETSKOG RATA!

Marića ćemo uskoro gledati i u drugoj sezoni „Bese“, a ono čemu se svi najviše raduju je treća sezona serije „Državni službenik“. Snimanja će početi uskoro, a glumac poručuje da mu je posebno drago što će ovo biti prvi put da će „Državni službenik“ biti sniman u letnjim uslovima, te će zbog toga i atmosfera u seriji biti drugačija.

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/B92/Prva

Advertisement