Connect with us

Featured

Miloš Biković ISKRENO o RAZVODU svojih RODITELJA, a EVO šta niste znali o njegovom BRATU!

Published

on

Miloš Biković, naš proslavljeni glumac i producent, retko govori o svom privatnom životu. Za emisiju “2vernik2” na ruskoj televiziji odučio da podeli svoje porodične uspomene. Ali i odnos sa stariji bratom Mihajlom, inače starešinom manastira Jovanje.

– Moj brat je stariji od mene 16 godina, a otišao je u manastir kada je imao 22 godine – rekao je na početku Miloš Biković u emisiji “2vernik2” na jednoj ruskoj televiziji.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Koga to hapsi BAĆA iz filma JUŽNI VETAR u novoj domaćoj seriji DRIM TIM?

– Ljudi imaju pogrešnu percepciju kada je reč o ovim stvarima i smatraju da monasi žive isposničkim životom. Kao da žive u pećini. Ali to nije tako – dodao je glumac, koji poslednjih godina ima sve više uspeha u Rusiji.

Miloš Biković je otkrio da njegovim roditeljima nije bilo svejedno kada je njegov brat rešio da se zamonaši

– Teško im je bilo da prihvate. Imao je šest godina kada su se naši roditelji razveli i upamtio je kako izgleda porodični život. Ja nisam. Brat i ja imamo iste roditelje, ali smo rasli u različitim uslovima – otkrio je Miloš Biković.

PROČITAJTE JOŠ: Danas je moćna ADA KANAČKI, alfa i omega serije IGRA SUDBINE, a evo kako je Milica Milša izgledala kao DEVOJČICA!

Miloševi roditelji su, podsetimo, njega dobili u periodu nakon razvoda u kom su ponovo bili zajedno. Međutim, vrlo brzo su se opet rastali, piše Blic.

PROČITAJTE JOŠ: Jelena Karleuša i Marija Šerifović spremaju IZNENAĐENJE za Novu godinu na TV Prva. Evo o čemu je reč!

Miloš i Mihajlo su jako bliski, a glumčev brat je jednom prilikom govorio o njihovom odnosu.

PROČITAJTE JOŠ: DRIM TIM – od 2. januara na SUPERSTAR TV! I FK BULBULDERAC je imao svog MARADONU! Saznajte SVE o novoj seriji LAZARA RISTOVSKOG!

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav – kazao je Mihajlo tada.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement