Connect with us

TV

Serija KLAN! Skandal na snimanju DRUGE SEZONE! Ukradeno 250 KILOGRAMA „KOKAINA“ i 2.5 MILIONA DOLARA! Ali to nije SVE!

Published

on

Tokom snimanja NOVE SEZONE popularne serije Klan, dogodio se NEVIĐEN SKANDAL! Sa seta su NESTALI REKVIZITI. Lopovi su ukrali 2,5 miliona lažnih dolara.

Proitajte još Olja Lević je zahvaljujući OVOJ glumici zaigrala u seriji IGRA SUDBINE! Evo ko joj je POMOGAO da postane Mila! ODUŠEVIĆETE SE!

Ekipi serije „Klan“ lopovi su ukrali 250 kilograma kokaina i 2,5 miliona dolara u kešu!

Naravno, u pitanju su lažni novac i droga koji se koriste kao rekviziti na snimanju druge sezone popularnog trilera.

Pročitajte još ŠOK! Miljan Davidović, Janko iz serije IGRA SUDBINE prvi put OTKRIO sve detalje BRUTALNOG NAPADA: OVO je PRAVI RAZLOG zašto sam PRETUČEN!

 Krađa se desila u noći između četvrtka i petka u beogradskom naselju Cerak. Posle završenog posla ostavili smo kamion sa rekvizitima na obližnjem parkingu, kako bi nam sve bilo pri ruci kada ujutru nastavimo sa snimanjem – priča za Informer izvor iz produkcije ove serije.

Međutim, ujutru kada su stigli na set, kamiona više nije bilo!

– U njemu smo držali lažne novčanice u iznosu od 2,5 miliona dolara i oko 250 kilograma belog praha koji izgleda kao kokain. U kamionu se nalazilo i nekoliko mobilnih telefona, garderoba glumaca i druge sitnice. Kada smo shvatili da je kamion ukraden, odmah smo obavestili policiju. Niko nije ni slutio da ovako nešto može da se dogodi – kaže naš sagovornik i dodaje da su brzom reakcijom policije lopovi ubrzo pronađeni i uhapšeni:

– Pljačkaši su lišeni slobode u roku od 24 sata. Kod njih je pronađeno pola rekvizita, a za ostatkom se još traga.

Pročitajte još ŠOK! Vladan Savić, Ivan iz serije IGRA SUDBINE posle napada na kolegu OTKRIVA – Na ULICI MI NUDE BUBREG! Ali TO nije ono NAJGORE!

U produkcijskoj kući „Fajrflaj“, koja stoji iza serije „Klan“, potvrdili su naša saznanja.

– Tačno je da je kamion sa rekvizitima bio ukraden. Ovom prilikom se zahvaljujemo brzoj reakciji policije koja je uhapsila počinioce i nadamo se da ćemo pronaći i ostale stvari koje nedostaju. Ovaj incident nije omeo ekipu i dalje se snimanje serije nastavlja po planu – poručuju za Informer iz ove produkcijske kuće.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – Nenad Nenadović, BRUNER iz serije IGRA SUDBINE u STRAHU ZA ŽIVOT: Puštam BRADU da me NE PREPOZNAJU NA ULICI! A evo i ZAŠTO!

Premijera druge sezone „Klana“ u režiji Bobana Skerlića očekuje se sledeće godine na Superstar kanalu. Glavne uloge tumače Aleksandar Dimitrijević, Nedim Nezirović, Vladimir Kovačević, Nenad Popović i Mladen Sovilj.

Glavni akteri serije „Klan“ Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović) postaće u nastavku još moćniji kriminalci. Reditelj Boban Skerlić kaže za Informer da će njih dvojica u novim epizodama zarađivati tako što će kidnapovati poznate biznismene.

Pročitajte još DINASTIJA na SRPSKI NAČIN – Umesto Karingtona stižu KADIĆI! Kristl postaje KRISTINA, a evo KAKO će se zvati ALEKSIS!

– U novim epizodama Šok i Paša napreduju u kriminalnoj hijerarhiji i uspostavljaju novi poslovni model – otmice bogataša! To će im biti novi izvor zarade. Oni će usavršiti akcije kidnapovanja, u čemu će im dosta pomagati saučesnici iz policije, zdravstva, članovi porodice, kao i namerni i slučajni jataci – otkriva Skerlić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Informer

Advertisement