DINASTIJA na SRPSKI NAČIN – Umesto Karingtona stižu KADIĆI! Kristl postaje KRISTINA, a evo KAKO će se zvati ALEKSIS!

Marija Karan Dinastija

I dalje najpopularnija sapunica svih vremena, „Dinastija“ („Dynasty“ 1981 – 1989), konačno će dobiti srpsku adaptaciju.

Uz konsultacije sa američkom producentskom kućom CBS koja je vlasnik licence, Emotion Production u saradnji sa TV Pink započinje snimanje domaće verzije čuvene serije „Dinastija“ koja je kao prva sapunica stekla neverovatnu popularnost osamdesetih godina prošlog veka. U Americi je 2017. godine počeo sa emitovanjem rimejk ove čuvene serije, a srpska „Dinastija“ će se pred gledaocima naći već u narednoj TV sezoni.

Pročitajte još JANKO iz serije “Igra sudbine” PRETUČEN na ulici! EVO ko ga je NOKAUTIRAO i zbog čega! (POTRESNA FOTKA)

Serija će biti poptuno prilagođena domaćem podneblju, te će gledaoci legendarne likove iz originalne serije upoznati pod srpskim imenima: Branko, Kristina, Vojin, Stefan, Anastasija, a jedino što će ostati isto, pored Aleksis, jesu intrige, tajne dve moćne porodice i prevare.

Kada jedan od najvećih poslovnih magnata u Srbiji, Branko Kadić, odluči da se oženi svojom sekretaricom Kristinom, pokrenuće lavinu događaja koji će porodicu Kadić baciti u vrtlog porodičnih intriga, ljubavnih obrta, kao i poslovnih turbulencija sa najvećim Brankovim takmacem u poslu, Vojinom Konstatinovićem.

Pročitajte još IGRA SUDBINE – Sledi NOVI ŠOK! Nada će se PROMENITI IZ KORENA? Za sve je kriv STRAHINJA!? GOTOVO JE! A evo i ZAŠTO!

Branko je gotovo uvek na ivici kolapsa u poslovnom svetu, ali volšebno se izvuče svaki put. Veštinu preživljavanja stekao je sam ponikavši ni iz čega, i zahvaljujući njoj uspeo je da se popne na vrh društvene lestvice i da tamo ostane.

U porodičnim odnosima Branko se ne snalazi najbolje, nema sluha za biseksualnost svog sina Stefana, kao ni za ambiciju ćerke Anastasije da se ostvari u poslovnom svetu. Njegova nova supruga Kristina, koja postepeno otkriva ovaj potpuno nov svet za nju, teži da se prilagodi porodici i da zadrži Brankovu naklonost. U tome je ometaju njene prethodne afere, kao i povratak bivše Brankove supruge Aleksis, pa se odnos između Branka i nje konstantno menja.

Pročitajte još HIT! Milica Tomašević otkriva SVE o LJUBAVNIM TAJNAMA Tita i JOVANKE: Ovako je STVARNO izgledao BRAK Broza i PRVE DAME JUGOSLAVIJE! Jedno mu NIKAD nije DOZVOLILA!

Aleksis se udajom za Vojina Konstantinovića, a ubrzo zatim i njegovom smrću, postavlja kao opasan Brankov protivnik koji ne odustaje od namere da ga uništi. Glamur visokog društva u kojem se kreću naši likovi podiže nivo intriga, jer je u igri mnogo više od opstanka jedne porodice – u priču koja se plete oko Kadića upleteni su veliki moćnici, lepe žene, a egzotična mesta i daleke destinacije proširuju polje igre na gotovo ceo svet.

Ipak, ova porodična melodrama bazira se na konstantnim preprekama na putu ka ljubavi i prihvatanju, tako da se porodica  Kadić suočava sa rastavama, prevarama, pokušajima ubistava, otmicama beba, nestancima i pojavljivanjem izgubljenih članova, kao i čestim venčanjima.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NAJVEĆI ŠOK! Ivan NEĆE PREŽIVETI? Ada KANAČKI je BESPOMOĆNA! Bruner joj zadaje UBITAČAN UDARAC!

Poslovni svet predstavlja drugo polje intriga koje junake dovodi u životne opasnosti i među mafijaške obračune. Svet raskoši, koliko god se činio primamljivim, uzima danak, te Kadići nikad nemaju mira. To ih ih čini nekonvencionalnom, ali interesantnom porodicom. Okolnosti koje ih okružuju su nesvakidašnje – stil, estetika i glamur koji ostavljaju bez daha, Kadićima predstavljaju zlatni kavez koji ograničava mogućnost da prosto budu srećni.

Pročitajte još KOŠARE – Hoće li biti nastavka SNIMANJA? Oglasio se FILMSKI CENTAR SRBIJE! Evo KOJA je sudbina FILMA I SERIJE!

U glumačkoj postavi srpske Dinastije su:

Frano Lasić – Blejkov advokat Mičel

Marija Karan – Aleksis

Peđa Bjelac – Sesil

Milena Živanović – Klaudija

Ana Savić – Kristal

Branimir Popović – Blejk

Milutin Milošević – dr Nik

Foto Promo