Connect with us

Top Story

DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Published

on

Domaća verzija hit serije Dinastija već uveliko se snima, a pripadnici sedme sile imali su prilike da zaviri kako je izgledalo na setu ovog ostvarenja. Snimanje je realizovano u filmskom studiju televizije „Pink“ u Šimanovcima, a sama scenografija izgleda skupoceno.

Pročitajte još Serija BESA – Miloš Timotijević otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI! U središtu priče NOVI LIKOVI! Osveta dobija NASTAVAK!

Od samog prostora gde se ekranizuje serija, nameštaja, slika na zidu, svega. Na setu su pojavili i glumačke zvezde ovog ostvarenja, Frano Lasić, Milena Živanović, Ana Savić, Branimir Popović, Milutin Milošević, a tu je bio i prvi čovek „Emotion“ produkcijske kuće Goran Stamenković.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

Kao što je poznato, domaća serija „Dinastija“ je adaptacija čuvene američke serije „Dinastija“, koja se emitovala od 1981. do 1989. godine.

Na prostoru bivše SFRJ, sve epizode “Dinastije”, emitovala je TV Beograd. Serija je kod nas, kao i u ostatku sveta stekla enormnu slavu i postala fenomen koji je uticao na tadašnju popularnu kulturu. Prikazana je u više od 150 zemalja, a u 80 bila je najgledaniji TV program.

Pročitajte još Igra sudbine 298. epizoda – ŠOK! Sofija dobija NOVI ZADATAK od BRUNERA! Evo o ČEMU JE REČ!

Kako je izgledalo na setu snimanja domaće serije „Dinastija“, možete videti i na fotografijama.

Serija će premijerno biti emitovana ove jeseni na TV Pink.

Foto FilmiTV

Izvor Filmitv.rs/Telegraf

Advertisement