Connect with us

Top Story

EKSKLUZIVNO Ana Savić za FILM I TV otkriva sve o SRPSKOJ DINASTIJI: Moja KRISTL neće PLAKATI u svakoj EPIZODI! A EVO i HOĆU li se TUĆI SA ALEKSIS!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

U Pinkovom filmskom studiju u Šimanovcima kulise su uveliko spremne, a ekipa Emoušn produkcije već radi na 220 epizoda domaće verzije holivudske serije “Dinastija”.  Marija Karan je Aleksis i to se zna poodavno. Mnoga nagađanja o tome ko bi mogao da glumi Kristl Karington su konačno razrešena. Ulogu, u našoj verziji “Dinastije”, igra Ana Savić.

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Ana Savić je bivša manekenka, koja je do uloge Kristine Kadić (kako će se zvati u našoj “Dinastiji”) prošla kroz mnogo krugova kastinga.

– Prosec kastinga trajao je nekoliko meseci – kaže Ana Savić za Film i TV.

– Sada sam skroz u liku Kristine Kadić, ali imam i ogromnu podršku kolega na samom snimanju. Tekst lako učim, iako sam mislila da neće biti tako. Branimir Popović koji tumači lik Branka Kadića, domaću veriziju Blejka Karingtona, je profesor glume, pa svaku nepravilnost ispravimo. A i poslednjih meseci sam zbog lika koji igram odlazila na časove glume. Nadam se da ću sve što sam za ovo kratko vreme naučila i preneti gledaocima.

Pročitajte još Serija BESA – Miloš Timotijević otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI! U središtu priče NOVI LIKOVI! Osveta dobija NASTAVAK!

Ana Savić se manekenstvom bavila dugo, pa joj nastup pred kamerama nije stran, a tremu, kako kaže, imala je sve dok se nije upriličio prvi kadar.

– Unapred znam koje me situacije očekuju prema scenariju i koje su bila pre toga, pa to povezujem u celine  – priča naša sagovornica.

–  Treme nema i zato što je ekipa i ispred i iza kamere sjajna, pa snimanja od 12 sati i ne padnu teško.

O upoređivanju sa Kristl, Ana kaže da o tome nije mnogo razmišljala, a kao maloj “Dinastija” joj je bila omiljena serija.

– Sličnosti između mene i Kristl ima. Verovatno je zato produkcija i izabrala mene da igram taj lik – sigurna je Ana.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

– Obe smo emotivne, nežne, imamo mnogo razumevanja za ljude oko sebe, empatije. Ipak, do sada nisam plakala, što je bila svojstvena osobina Kristl Karington u skoro svakoj epizodi.

Što se epizoda iz naše verzije tiče Ana Savić kaže da će u svakoj biti dosta intriga, mnogo zapleta, dinamike, ali nije otkrila da li će biti i onih čuvenih “okršaja” između nje i njene ljute protivnice Aleksis.

Pročitajte još TOP 5 POZNATIH SRPSKIH GLUMACA koji su POBEGLI NA SELO! Gaje KOZE, oru NJIVE, PEKU RAKIJU i UŽIVAJU U PRIRODI!

Ipak, velike razlike postoje između Linde Evans i Ane Savić. Linda Evans iz dva braka i mnogo veza nema dece, dok ih Ana Savić ima troje. Una ima 13 godina, Mila 11, a Stefan dve i po godine. O tome kako uklapa porodične i poslovne obaveze, kao i o tajni dobrog izgleda Ana Savić kaže:

– Dok sam na snimanju deca su sa svojim ocem, to jest mojim mužem, koji mi daje bezrezervnu podršku. A što se tiče izgleda, ima tu još da se poradi na sitnicama. Posle trećeg deteta nisam baš vratila sve na staro. Vodim računa o tome šta jedem i to je, verujem, ključ uspeha.   

Pročitajte još ŠOK! Seka Sablić RASKRINKANA! OVO je PRAVA istina o SRPSKOJ KRALJICI KOMEDIJE! Komšije otkrile JEDNU STVAR o poznatoj GLUMICI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo O ČEMU JE REČ!

Foto FILMiTV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement