Connect with us

FILM

ŠOK! Seka Sablić RASKRINKANA! OVO je PRAVA istina o SRPSKOJ KRALJICI KOMEDIJE! Komšije otkrile JEDNU STVAR o poznatoj GLUMICI koju NIKO NIJE ZNAO! A evo i KOJU!

Published

on

Stanarka zgrade u kojoj Seka ima stan otkriva i da je „kraljica komedije“ jedno vreme bila predsednica kućnog sveta i da se borila za svačija prava.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković na METI MANIJAKA! Srpskoj zvezdi prete OPASNI RUSKI MOMCI! A evo i ZAŠTO!

Jelisaveta Seka Sablić decenijama je jedna od omiljenih glumica sa domaće javne scene koja gotovo svakom ulogom publici vraća osmeh na lice i budi najiskrenije emocije.Ipak, kakva je Seka privatno, pored njenih najbližih znaju i komšije, a kako otkrivaju, glumica i u njihov kraj donosi radost.

Pročitajte još FUJ! Ove DVE STVARI Merilin Monro je pila SVAKOG JUTRA da bi sačuvala SAVRŠENU FIGURU! Da li biste VI mogli da probate OVAJ NAPITAK, a da vam ne bude MUKA!

Oni su o njoj vrlo rado govorili za medije, te isticali da je uvek spremna za šalu, kao i da se nikada nije ponašala kao zvezda.

– Gotovo svakodnevno vuče kolica sa pijace, voli da ode na Kalenić da pazari, tu je često i sretnem. Mnogi se iznenade kada je ugledaju da bira voće i povrće i popriča sa ljudima čija je stalna mušterija. Nekako je narodna i zabavna, donosi radost ljudima. Spremna je za šalu i uvek ume da izmami osmeh – priča stariji komšija slavne glumice.

Pročitajte još ŠOK! Drogiraju se KRVLJU DECE i promovišu PEDOFILIJU? Mel Gibson OTKRIO NAJMRAČNIJU TAJNU HOLIVUDA! Evo KOJE velike ZVEZDE TRGUJU BEBAMA! Mnoge od njih OBOŽAVAMO!

Stanarka zgrade u kojoj Seka ima stan otkriva i da je „kraljica komedije“ jedno vreme bila predsednica kućnog sveta i da se borila za svačija prava.

– Seka je puna razumevanja i saosećanja, svi u komšiluku je volimo. Uvek je raspoložena za razgovor i šalu, spremna je svima da pomogne. Jedno vreme je bila i predsednica stanara u zgradi, ali je zbog brojnih obaveza morala da nausti tu poziciju. Nije imala dovoljno slobodnog vremena da bi se povetila, ali ipak, uvek je tu da se bori za dobrobit stanara u zgradi, ali i komšija. Nije od onih koji će okrenuti glavu na nepravdu i zanemariti ako se nekome nešto loše dešava. Srčana je i zaista dobar čovek – kaže ona, pa nastavlja:

Pročitajte još Sanja Vučić ima BRATA na čije TRBUŠNJAKE OTKIDA ceo BALKAN! Pogledajte KAKO izgleda ovaj PASTUV iz KRUŠEVCA! PS. On je ZUBAR!

– Ovde ćete o njoj čuti samo reči hvale. Nisam imala loša iskustva, nikada neki nesporazum. A eto, godinama smo komšinice. Istini za volju, ne kafenišemo zajedno, ali se često sretnemo na ulici, nekad i razmenimo neku reč. Ni sa kim u komšiluku ne razgovara o svojim ulogama da ih ne guši svojim obavezama i zadacima, ali neke za koje zna da vole pozorište pozivala je na premijere i poklanjala im ulaznice za predstave – priča komšinica

Mladić u ulici u kojoj Seka stanuje kroz osmeh je ispričao i anegdotu i otkrio da je glumica u nekoliko navrata zaboravila gde je parkirala automobil, te ispitivala komšije.

Pročitajte još OTKRIVAMO – EVO gde su i šta rade NAJPOZNATIJE SRPSKE rijaliti STARLETE! Soraja NE LIČI na SEBE, Anastasija se UDALA U ZATVORU, Tijana Ajfon…

– Ona je godinama ostala prava dama. Na ulici je uvek vidim doteranu, fino odevenu. Brzo hoda, žuri, par puta sam joj se od srca nasmejao kad zaboravi gde se parkirala pa ispituje ljude. Čak ni tada ne ume da bude drčna i ljuta, sve to deluje onako komično! Deluje da zna puno ljudi, često joj se jave u prolazu, ali prepoznaju na ulici, pa je zaustave da je nešto pitaju ili da se slikaju sa njom. Nije uobražena, uvek stane sa svima, ne ponaša se kao zvezda – zaključio je on.

Pročitajte još Olja Lević je zahvaljujući OVOJ glumici zaigrala u seriji IGRA SUDBINE! Evo ko joj je POMOGAO da postane Mila! ODUŠEVIĆETE SE!

Foto Printskrin

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Alo

Advertisement