Connect with us

Top Story

URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

I dok je snimanje „Dinastije“ u produkciji Emoušna u punom jeku, interesovalo nas je šta se događa sa „Urgentnim centrom“. Kako prvi čovek Emoušna Goran Stamenković otkriva u ekskluzivnom intervjuu za FILM I TV, nastavka „Urgentnog centra“ će biti, pa nas očekuje i četvrta sezona.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO Ana Savić za FILM I TV otkriva sve o SRPSKOJ DINASTIJI: Moja KRISTL neće PLAKATI u svakoj EPIZODI! A EVO i HOĆU li se TUĆI SA ALEKSIS

– Prema scenariju Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović se ne vraćaju u seriju. Ipak, sve je otvoreno. Ivan Bosiljčić sada mnogo radi u Rusiji, a u našoj verziji igrao je lik kojeg u originalu tumači Džordž Kluni. Kako se ni u holivudskoj verziji Kluni nije vratio u ekipu, verovatno neće biti ni Bosiljčića u našoj. Moramo da ispratimo originalnu verziju, iako smo dosta toga prilagodili našim uslovima.

Pročitajte još DINASTIJA – OTKRIVAMO: OVO su SRPSKI KARINGTONOVI! Pogledajte KO su Blejk, Kristl, Aleksis, Felon i Stiven u NAŠOJ VERZIJI! (FOTO)

Treća sezona „Urgentnog centra“ često je imala za radnju koja je vezana za društveno odgovorne teme. Bilo je reči o neželjenim trudnoćama kod maloletnika, polno prenosivim bolestima, huliganima, zloupotrebama narkotika, seksualnom zlostavljanju, vršnjačkom nasilju, ali i o ljubavi, romantici, empatiji, dobročinstvu, kolegijalnosti.

Pročitajte još Serija BESA – Miloš Timotijević otkriva SVE o DRUGOJ SEZONI! U središtu priče NOVI LIKOVI! Osveta dobija NASTAVAK!

Da li će o tome biti vođeno računa i u nastavku Goran Stamenković kaže:

– Kada kažemo lokalizacija, moramo da prepoznamo, da kada se u originalu radi na nekoj temi, da i mi nađemo pandan u našoj sredini. Prepoznavali smo teme koje su kod nas bile aktuelne i na njima radili.

Pročitajte još Igra sudbine – Sledi NOVI veliki ŠOK! Tića NIJE Strahinjin PRAVI OTAC!? A evo KO JESTE!

Foto FILM I TV

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement