Connect with us

Featured

Strahinja iz serije IGRA SUDBINE otkriva KRAJ PRVE SEZONE! Evo da li će OSTATI ZAJEDNO sa Nadom i ŠTA ĆE BITI sa BEBOM!

Published

on

Strahinja iz serije “Igra sudbine”, odnosno glumac Ammar Mešić, raduje se povratku na set. I dok se publika uskoro oprašta od junaka iz omiljene domaće telenovele, oni uveliko snimaju nove epizode. U novim avanturama Ade, Alekse, Luke, Strahinje, Nade, Pančete, Mile, Sofije i ostatka ekipe uživaćemo od septembra.

PROČITAJTE JOŠ: Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

– Uskoro se bliži kraj prve sezone, a već pre nedelju dana počeli smo da snimamo novih 100 epizoda. Snimanja druge sezone trebalo bi da traje do kraja septembra ili početka oktobra. Stara ekipa je ponovo na setu. Svi smo se uželeli jedni drugih, zezanja na setu… U oktobru će dve godine kako snimamo seriju, tako da za kamen bih se vezao a ne za ljude. A moju ekipu čine sjajni ljudi – poručuje glumac Ammar Mešić.

PROČITAJTE JOŠ: Igra sudbine 302. epizoda: ŠOK! Una RASKIDA sa Lukom! Donka će UNIŠTITI Noru! Evo i kako…

Na pitanje šta gledaoci mogu da očekuju od poslednje epizode, Strahinja iz serije “Igra sudbine” poručuje:

– Još ne znam hoće li biti srećan u drugoj sezoni. Ono što smem da otkrijem, na kraju prve sezone Strahinja i Nada će biti zajedno. Sa bebom je, takođe, sve u redu. U poslednjih nekoliko epizoda, Strahinja je upoznao majku. Shvatio je njene probleme, što je uticalo i na njegovu psihu. Mislim da je Strahinja najbolje napisan lik, zahvaljujući Žarku Jokanoviću. Na početku serije je bio loš, a onda je doživeo katarzu. Promenila ga je ljubav, a kasnije i mama – ističe Mešić, dodajući da će tek uslediti velika iznenađenja za publiku.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO kakva sudbina čeka NJEGOVU ĆERKU!

– U drugoj sezoni svašta možete da očekuje. Mnogo je zanimljivija od prve. Kraj prvog ciklusa će baš biti zanimljiv, svašta nešto će se dogoditi. Najviše će se iznenaditi publika, posebno za ono što će se dogoditi jednom liku – otkriva Ammar.

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Zvezda serija TAJNE VINOVE LOZE i JUŽNI VETAR SLOMILA NOGU! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Popularni mladi glumac kaže da se toliko saživeo sa likom da kada ga na ulici pozovu: “Strahinja”, on se okrene.

– To je i normalno kada igraš jedan lik dve godine, počneš da razmišljaš iz tog lika. Počneš da privatno podsećaš na njega. Očekuje me još jedan zanimljiv projekat, tako da neću zauvek ostati Strahinja. Ali, ne mogu da otrkijem o čemu je reč, jer još nije zvanično – misteriozan je Ammar Mešić.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Prva

Advertisement