Connect with us

Featured

Igra sudbine 302. epizoda: ŠOK! Una RASKIDA sa Lukom! Donka će UNIŠTITI Noru! Evo i kako…

Published

on

Igra sudbine 302. epizoda, koja je na programu u utorak 15. juna od 21.00 na TV Prva, donosi raskid. Jedna kap će preliti čašu Uninog strpljenja. Ovo Luki neće moći da oprosti!

PROČITAJTE JOŠ: ŠOK! Zvezda serija TAJNE VINOVE LOZE i JUŽNI VETAR SLOMILA NOGU! Nećete verovati O KOME JE REČ!

Nakon što su mediji saznali da je Žaklina trudna, ministarka Mileva je na konferenciji za novinare priterana u ćošak. Priznaje im da je njena ćerka trudna.

PROČITAJTE JOŠ: Srpske serije OSVAJAJU SARAJEVO! GRUPA, KLAN, PORODICA i TAJKUN u trci za NAJBOLJU TV SERIJU na Sarajevo Film Festivalu! A evo koja domaća produkcija ima NAJVIŠE NOMINACIJA!

Ali, Pančetina sestra se ne zaustavlja na tome. Ona svečano objavljuje da će se Žaklina udati za Luku Kanačkog.

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO kakva sudbina čeka NJEGOVU ĆERKU!

Kada Una bude videla ovaj prilog na televiziji, doživeće šok! Neće moći da veruje da ju je Luka još jednom nasamario. Ovo je previše za nju, ne veruje da je reč o još jednoj slučajnosti.

PROČITAJTE JOŠ: URGENTNI CENTAR – EKSKLUZIVNO: Otkrivamo hoće li SLOBODA MIĆALOVIĆ i IVAN BOSILJČIĆ igrati i u ČETVRTOJ SEZONI! Sledi VELIKO IZNENAĐENJE!

Donka nema više strpljenja za buntovnu Noru. Sada, kada joj je Bruner dao odrešene ruke, ona traži od Zvonimira da “obrlati” Noru.

PROČITAJTE JOŠ: UBICE MOG OCA – Nataša Drakulić otkrila NAJVEĆU TAJNU PETE SEZONE! U seriju STIŽE NOVI LIK koji će SVE PROMENITI! A evo O KOME JE REČ!

Vukašin, Luka i Aleksa odlaze da se “obračunaju” sa Milevicom…

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (302. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

PROČITAJTE JOŠ: HIT! Snimaju se MUNJE 2! Vraćaju se Pop, Mare i GOJKO SISA! Ali to nije SVE!

Režija: Mihailo Vukobratović i Stanko Milošević

Scenario: Žarko Jokanović

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Advertisement