Connect with us

NE PROPUSTITE

Serija OPERACIJA BIVO stiže na kanal EPIC DRAMA 17. juna od 21.00

Published

on

Ovog četvrtka, 17. juna se na kanalu Epic Drama od 21.00, premijerno emituje nova serija. „Operacija Bivo“ je snimana u Australiji. Iz nje stoji produkcijska kuća „Porchlight Films“, poznata po filmu „Carstvo životinja“, zatim Piter Dankan koji je radio scneario za seriju „Razvratnik“, ali i producentkinja Tanja Fegan koju znamo po filmovima „Beleška o skandalu“ i „Poslednji kralj Škotske“.

Daniela Kuzmanović Pavlović, KATARINA iz serije IGRA SUDBINE, izgleda sjajno, a tek da joj vidite ĆERKU! Zaludela je OVOG lepog GLUMCA!

Radnja „Operacije Bivo“ odvija se u šest epizoda u vojnoj bazi, u udaljenoj Maralingi, središtu južnoaustralijske divljine, davne 1956. godine. U toku je testiranje nuklearnih bombi, koje se sprovodi za Britance, a stavlja na test granice ljudske odanosti i spremnost na izdaju. Major Leo Karmajkl (koga glumi Juen Lezli), vojni inženjer sa brojnim odlikovanjima, zadužen je za projektovanje i nadzor tornjeva za atomska ispitivanja u Maralingi. Odgovornost polaže samo svom komandantu, generalu Krankfordu (Džejms Kromvel), koga od milošte zovu Mrgud a koji nije na visini svog zadatka. Leo je istovremeno nadležani za svakodnevno upravljanje i logistiku u kampu Maralinga, što mu daje neograničeni uticaj i moć. Dok Leo vadi vruće kestenje iz vatre u svakom kutku Maralinge, pomažu mu vozač u kampu po imenu Bakster (Hari Grinvud) i pouzdani vojnici Marfi (Aleksandar Bertrand), Džons (Benedikt Vol) i Hili (Sem Parsonson).

HIT! Žarko Laušević OTKRIVA SVE o ULOZI u filmu i TV seriji HEROJI HALIJARDA – Jedan sin mu je četnik, drugi partizan, a EVO…

Već prva epizoda uvešće nas u samo središte drame, jer počinje u trenutku kada se major Leo Karmajkl budi uz vest da je prostitutka Karmen (Lusi Rouli), za koju je organizovao prevoz avionom do kampa Maralinga, nestala i da više niko ne može da je nađe. Izdavši naredbe drugim prostitutkama, Moli (Bojana Novaković), Ivon (Lusi Velik) i Lidiji (Kristina Sankira), da ostanu u njegovim odajama pod Džonsovim nadzorom, Leo upućuje Hilija i Marfija da krenu u pustinju u potragu za Karmen.

Foto PROMO

Advertisement