Connect with us

Top Story

ŠOK! Otkrivena dugo čuvana tajna serije PORODIČNO BLAGO! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Domaća kultna serija “Porodično blago” prvi put je emitovana davne 1998. godine, a iako je od tada reprizirana nekoliko puta na RTS, i dalje okuplja porodicu ispred malih ekrana.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Petar Strugar bio u vezi sa voditeljkom rijalitija! EVO o KOME je reč!

Zato pored toga što znamo napamet replike likova, poput čuvenog Mikserovog opisivanja kako je Zlatko navodno napadnut od strane prosjaka, dobro znamo i svaku pojedinost uvodne špice. Makar smo tako mislili…

Pročitajte još HIT! Popularna glumica Olja Lević proslavila rođendan na snimanju serije, a nije IGRA SUDBINE! EVO o KOJOJ seriji je reč!

Interesantno osmišljen uvod u seriju sastoji se od listanja porodičnog albuma, u kom vidimo montirane fotografije glumaca. Oni su pozajmili produkciji svoje stare crno-bele fotografije, pa su one kombinovane tako da vidimo Svetlanu Bojković kako drži malog Vukašina Markovića i sl.

Igra sudbine 308. epizoda: ŠOK! Matija nudi Donki DOGOVOR! Boškov LEŠ za ADU NA TACNI!

Ipak, na jednoj fotografiji nema “intervencije”, makar kada je u pitanju beba na njoj, pa je tako u špici “Porodičnog blaga” ćerka Svetlane Bojković Katarina Žutić!

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Otkriveno zašto se nastavak zove UBRZANJE! A EVO KADA i GDE će biti svetska premijera!

Naime, stari porodični portet na kom Svetlana Bojković i glumac Miloš Žutić drže tek rođenu ćerku Katarinu izmenjen je tako što je umesto Miloša Žutića na fotografiji Mihailo Janketić, ali beba nije “montirana”, pa je tako Kaja Žutić ostala na fotografiji i ušla u špicu.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

Ovo je fotografija koja se vidi u seriji…

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Baća otkrio neverovatne stvari sa snimanja! EVO KAKO su on i Miloš Biković prevarili reditelja!

… a ovo je portret iz porodičnog albuma Cece Bojković!

https://www.instagram.com/p/CFFmUmQgMpD/?utm_source=ig_embed

Foto Promo/Printscreen/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement