Connect with us

Top Story

Marko Gvero za FILM I TV otkriva sve o nastavku serije SLOŽNA BRAĆA, ali i KADA nas očekuje DRUGA SEZONA hita KALKANSKI KRUGOVI! Evo KADA počinju snimanja!

Published

on

Piše Jovana Vukašinović

Kafanu „Složna braća“ te, sada već davne 1995. godine, držao je Fikret „Fiko“ Halimić. Njegov lik, na veliko iznenađenje gledalaca, maestralno je dočarao poznati pevač Vladimir Savčić Čobi (1948 – 2009). U verziji „Složna braća – The Next đeneration“ koja se snima ovih dana u jednom studiju u Šimanovcima vlasnik kafane je Kemal „Kemica“ Halimić, kog je pred kamerama oživeo Marko Gvero.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Otkriveno zašto se nastavak zove UBRZANJE! A EVO KADA i GDE će biti svetska premijera!

Marka Gvera videli smo na samom setu, zatekli ga iza šanka kafane čiji je vlasnik, kako sprema narednu scenu. O svojevrsnom nastavku poznate serije i o tome da li će ispuniti očekivanja publike glumac je šaljivo odgovorio:

– I mi imamo očekivanja od publike. Na obostrano zadovoljstvo radimo ovaj nastavak. Već sad su povratne informacije odlične, čujemo da je publika veoma zainteresovana i to je dobro za početak.

Pročitajte još HIT! Snima se novi srpski film JANJIČAR! U glavnim ulogama KRISTIJAN BEJL I ŠERON STOUN! Ali to NIJE SVE! Evo KOGA će igrati BEJL!

Kako su u produkciji najavili nije u pitanju klasičan nastavak serije, već se scenario zasniva na vremenskoj distanci od nekih dvadesetak godina.

– Nas donekle i štiti taj naslov „Složna braća – The next đeneration“, tako da mi jesmo neka sledeća generacija i publika delom pripada toj sledećoj generaciji, zato verujem u uspeh – kaže Gvero.

– Naravno ostali smo dosledni prvom serijalu, jer iz istog pera izlazi ideja. Naravno da uvek postoje oni koji će govoriti da je ono pre bilo bolje, ali naše je da ga radimo.

Pročitajte još JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

Gvera ćemo u liku Kemice gledati od jeseni, možda i na proleće, a nedavno smo ga gledali u seriji „Kalkanski krugovi“  čiji je nastavak najavljen, pa nismo mogli, a da ne pitamo kada očekuje povratak u selo Dol.

– Nastavak retko kada zavisi od glumačke ekipe, mi smo uvek spremni za snimanje – u dahu kaže Gvero.

– Seriju je publika odlično prihvatila i imala je sjajnu gledanost i nema razloga da se na nastavi. Tekst se piše, ideja postoji, a mislim da bi nastavak snimanja mogao da krene na proleće 2022. godine.

Pročitajte još ŠOK! Otkrivena dugo čuvana tajna serije PORODIČNO BLAGO! EVO o ČEMU je reč!

Zanimljivo je i da ovaj poznati glumac ima i poznatog sina.  Mlađe generacije okrenute društvenim mrežama ga poznaju.

– Ne znam šta se dešava na Uroševom instagram profilu, jer mi je zabranio pristup – kaže kroz osmeh Marko.

– Uroš je u jednom trenutku imao brojne pratioce, ostavljao razne postove i njegovim vršnjacima je to bilo zanimljivo. Dešavalo se da mi ljudi kažu „Moja deca znaju tvog sina“. Uroš se stalno poigrava sa tim društvenim mrežama, pa dok mu prija nek uživa u tome.

Pročitajte još Bio je zvezda serije MOJ ROĐAK SA SELA, a onda je nestao! EVO o KOME je reč!

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement