Connect with us

Featured

JUŽNI VETAR 2: UBRZANJE – Popularna glumica otpevala pesmu za nastavak filmskog spektakla! EVO o KOME je reč!

Published

on

Mlada glumica Anđela Jovanović, inače ćerka slavnog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, pleni pažnju javnosti otkad se počela sa ulogama u domaćim serijama, a sada je i propevala.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Baća otkrio neverovatne stvari sa snimanja! EVO KAKO su on i Miloš Biković prevarili reditelja!

Anđela je publici poznata po serijama “Moj rođak sa sela”, „Vojna Akademija“, „Urgentni centar“, „Švindleri“, a sada je pokazala da je nadarena i za muziku.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Eva Ras razvezala jezik! EVO ŠTA stvarno misli o kolegama iz serije JUNACI NAŠEG DOBA!

Naslednica Gagija Jovanovića i Branke Pujić juče je premijerno predstavila pesmu „Više nisam svoja“, a ova kompozicija naći će se u filmu „Južni vetar 2: Ubrzanje“, čija je premijera planirana za ovu godinu.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Muzika je, pored glume, njena velika ljubav, pa je spontano spojila ove dve velike ljubavi i moći ćemo da je vidimo i čujemo u drugom delu popularnog filma “Južni Vetar”.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Dragan Jovanović i Nebojša Ljubišić ZAVRŠILI NA SUDU! A evo i ZBOG ČEGA!

– Ja sam sa svojim saradnicima snimila pesmu i dala je Bikoviću, jer se u to vreme snimao film “Južni Vetar 2” i nekako tekst je pratio dešavanja u to vreme. Biković je to predao Avramoviću i baš kad su birali muziku za film ispostavilo se da je ta moja pesma zapravo najbolje odgovarala i meni je baš drago što će to biti u ovom filmu, pesma se zove „Više nisam svoja“ – rekla je Anđela u emisiji Ami G Show, prenosi Alo.

Foto Promo/Printscreen YouTube

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor filmitv.rs/Pink/Alo

Advertisement