Connect with us

TV

HIT! Glumac Aleksandar Filimonović igra u seriji GASLIT sa DŽULIJOM ROBERTS i ŠONOM PENOM! EVO o ČEMU se radi u seriji!

Published

on

Mladi glumac Aleksandar Filimonović, koga publika pamti po ulogama u filmu “Montevideo, Bog te video”, serija “Ubice mog oca” i “Dream Team”, dobio je veliki posao u Americi, i igraće u seriji “Gaslit” sa Džulijom Roberts i Šonom Penom.  Projekat snima platforma Starz govori se o Marti Mičel,  i njenoj ulozi u skandalu “Votergejt” piše Hollywood report. Kreator priče je Met Ros.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

Inače, afera “Votergejt” je izraz koji označava seriju političkih skandala tokom predsedničkog mandata Ričarda niksona koji su doveli do ostavke predsednika Niksona 9. avgusta 1974.

Pročitajte još HIT! Pred kraj prve sezone, zvezde serije IGRA SUDBINE otkrivaju sve o drugoj sezoni! EVO šta nas čeka od septembra!

Poslednjih godina Aleksandar Filimonović uspešno gradi karijeru u Holivudu, a kako sam kaže put do “američkog sna” bio je prilično trnovit. Iako se snalazio za život radeći razne sitne poslove, nijednog momenta nije posustajao, a jedno vreme vozio je i taksi.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Strpljenje se isplatilo, pa je na kraju zaigrao u Netflixovom projektu i sa legendarnim Edijem Marfijem, a sada je dobio još veći angažman.

Pročitajte još Igra sudbine 309. epizoda – Finale prve sezone: ŠOK! Bruner je OTEO ADU KANAČKI? Doda i Stana su PREVARENI! Hoće li ADA uspeti da se SPASE

Povodom napisa u američki medijima, glumac je kratko za Kurir poručio da za sada nemam nikakav komentar. O ulozi Filimonovića nema više informacija, osim da se lik zove Zolton.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Continue Reading
Advertisement