Connect with us

Featured

Igra sudbine 309. epizoda – Finale prve sezone: ŠOK! Bruner je OTEO ADU KANAČKI? Doda i Stana su PREVARENI! Hoće li ADA uspeti da se SPASE?

Published

on

Igra sudbine 309. epizoda iliti veliko finale koje nas uz duplu dozu najbolje zabave na malim ekranima očekuje u petak 25. juna od 20.00 na TV Prva doneće nam ne rasplet već potpuni zaplet koji će zadatak da dočekamo drugu sezonu učiniti – nemogućim! A evo i ZAŠTO!

Pročitajte još Igra sudbine 308. epizoda: ŠOK! Matija nudi Donki DOGOVOR! Boškov LEŠ za ADU NA TACNI!

Situacija je takva kakva je. Trenutno u Univerzumu „Igre sudbine“ svako ima svoju igru i skriveni plan. Ada Kanački najskriveniji od svih, a jedina osoba koja zna šta on smera jeste – Ivan. I nije mu svejedno! On ne sme nikome da je otkrije.

Ada Kanački u poslednjoj epizodi prve sezone kreće u realizaciju svog paklenog plana. I nećete verovati o čemu je reč. Ada je pronašla gde se nalazi Bruner, i odlazi mu – pravo na vrata. On će njen dolazak momentalno želeti da iskoristi verujući da će mu se ovog puta prepustiti. Srećom, Doda i Stana su postavili kamere i sve prate, ali… U jednom trenutku slika potpuno nestaje. Da li je Bruner „provalio“ Staninu masku?

Pročitajte još Bio je zvezda serije MOJ ROĐAK SA SELA, a onda je nestao! EVO o KOME je reč!

Je li uspeo da doskoči dobro uigranoj ekipi i njihov trijumf pretvori u katastrofalan poraz? Da li je Ada konačno njegova? Saznaćemo u poslednjoj epizodi prve sezone serije „Igra sudbine“ koja nas očekuje u petak 25. juna od 20.00 na TV Prva.

Pročitajte još HIT! Popularna glumica Olja Lević proslavila rođendan na snimanju serije, a nije IGRA SUDBINE! EVO o KOJOJ seriji je reč!

Glavne uloge u seriji “Igra sudbine” (309. epizoda) igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

Pročitajte još OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement