Connect with us

Top Story

ŠOK! Ovaj srpski glumac ima duplo više pratilaca na Instagramu od Miloša Bikovića! EVO o KOME je reč!

Published

on

Od glumaca iz Srbije uspešnu internacionalnu karijeru imaju Miloš Biković, Peđa Bjelac i Nikola Đuričko, ali najveća zvezda trenutno je Darko Perić. On tumači jednu od glavnih uloga u najgledanijoj seriji na Netfliksu „Kuća od papira“.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

https://www.instagram.com/p/CQVQ-S5Ac7T/

Darko je poreklom iz Srbije, tačnije iz Kladova. O njegovom detinjstvu i životu se malo zna u Srbiji. On je 1995. godine napustio rodno mesto i uputio se u Rumuniju, na studije veterine. Iz Rumunije se prvo preselio u Berlin, a zatim je otišao u Barselonu, koja mu se toliko dopala da je rešio da ostane tu da živi.

Pročitajte još HIT! Pred kraj prve sezone, zvezde serije IGRA SUDBINE otkrivaju sve o drugoj sezoni! EVO šta nas čeka od septembra!

– Ja sam rođen u Jugoslaviji. Sebe i dalje smatram Jugoslovenom. Tata sada živi u Crnoj Gori, i to više nije ista zemlja. Sestra i majka žive u Novom Sadu. Žena mi je Rumunka, a sin polu-Srbin. Sebe smatram građaninom sveta. Više volim da kažem da sam glumac s Balkana – izjavio je ranije za medije Darko, prenosi Kurir.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Glumac ima na Instagramu čak četiri miliona pratilaca, duplo više od Miloša Bikovića.

Foto Printscreen Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement