Connect with us

Top Story

HIT! SLOŽNA BRAĆA – Glumica Nataša Ninković otkrila detalje sa snimanja nastavka serije! EVO ko je VIKICA ĆOŠKO!

Published

on

Bliže se pune tri decenije otkako je glumica Nataša Ninković prvi put stala pred kamere u filmu Božidara Nikolića “Tri karte za Holivud”. Jednako kao i na velikom platnu, ređala je role i na televiziji, pa je na red došao i nastavak serije “Složna braća” pod nazivom “Složna braća – The Next Generation”. Nataša je ovoga puta jedna od zvezda serije, a zbog nove uloge potpuno je promenila imidž. Od prepoznatljive markantne crnke postala je plavuša. 

Pročitajte još HIT! Pred kraj prve sezone, zvezde serije IGRA SUDBINE otkrivaju sve o drugoj sezoni! EVO šta nas čeka od septembra!

Otkako je 15. maja u studiju u Šimanovcima pala prva klapa ove humorističke serije, čije je prikazivanje planirano za jesen, Nataša kadrove deli sa Raletom Milenkovićem, Andrijom Kuzmanovićem Nenadom Okanovićem, Nikolom Pejakovićem, Ljubišom Savanovićem, Markom Gverom, Mimom Karadžićem, Dr Neletom Karajlićem i drugima. Sada za Kurir govori o izazovima koje joj je donelo ovo snimanje.

Pročitajte još HIT! KOLO SREĆE – Otkriveni detalji o NOVOJ seriji na TV Prva! EVO kada počinje prikazivanje, KO igra glavne uloge i KOLIKO epizoda nas očekuje!

O liku Vikice Ćoško, koji igra, glumica kaže:

– Ona svime trguje. Njena najveća transakcija je svaki novi posao, i svaki put sa istim žarom i neuspehom ga radi.  Svaki novi posao njoj je do sada najveći.

Pročitajte još Žarko Jokanović u VELIKOM INTERVJUU za FILM I TV otkriva šta nam donosi sutrašnje FINALE i DRUGA SEZONA serije IGRA SUDBINE – Ko preživi OVAJ ŠOK, poželeće da me LINČUJE!

Seriju “Složna braća” čine epizode od kojih je svaka zasebna.

– Svaka epizoda je nova.  Isti likovi imaju nove poslove i kombinacije od kojih žive. Pokušavaju da žive sami, ali i zajedno postoji taj interes koji spaja.

Pročitajte još Igra sudbine 309. epizoda – Finale prve sezone: ŠOK! Bruner je OTEO ADU KANAČKI? Doda i Stana su PREVARENI! Hoće li ADA uspeti da se SPASE

O atmosferi na snimanju kaže:

– Sa ekipom zaista uživam. Da sam mogla da biram sa kim bih radila, ne bih izabrala bolje ljude. Često sam ja jedina žena među svim ovim muškarcim,a koji su zaista svi predivni. Toliko su brižni, dobri, stalno se smejem sa njima.

Pročitajte još Marko Gvero za FILM I TV otkriva sve o nastavku serije SLOŽNA BRAĆA, ali i KADA nas očekuje DRUGA SEZONA hita KALKANSKI KRUGOVI!

Natašu ne viđamo često kao plavušu, a ona o tome kaže:

– Da, imala sam plavu periku u “Pokojniku”, ali ovako nikada. Mislim da je za ovaj moj lik boja kose odgovarajuća.

Pročitajte još HIT! Popularna glumica Olja Lević proslavila rođendan na snimanju serije, a nije IGRA SUDBINE! EVO o KOJOJ seriji je reč!

Glumica je govorila i o očekivanjima vezano za seriju.

– Inače sa Neletovim projektima dešava se to da tek sa određenom distancom shvatite koliko su zapravo išli ispred vremena – kaže glumica, i dodaje da nikada ništa slično nije radila:

Ovo je baš izazovno i nešto novo za mene.

Pročitajte još HIT! JUŽNI VETAR 2 – Otkriveno zašto se nastavak zove UBRZANJE! A EVO KADA i GDE će biti svetska premijera!

Inače, široku popularnost Nataša Ninković stekla je kao Ruška u seriji “Porodično blago” 1998 godine. Baš u tom periodu zaigrala je u holivudskom ostvarenju “Spasitelj” kraj Denisa Kvejda, a onda se pridružuje zvezdanom ansamblu pomenute serije Siniše Pavića, koja joj je donela komercijalni uspeh i masovnu prepoznatljivost, budući da je serija emitovana i reprizirana u nekoliko zemalja bivše Jugoslavije.

Pročitajte još OTKRIVAMO Ubice mog oca POKORILE Brazil i ostatak LATINSKE AMERIKE! Obaraju REKORDE gledanosti! (VIDEO)

Njena Ruška Ranković je bila mlada pravnica zaljubljena u Zlatka Gavrilovića, koga je igrao Nebojša Glogovac, jedan od glavnih aktera TV serije, a inače Natašin kolega sa klase.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement