Connect with us

Top Story

HIT! Danas završeno snimanje serije BRANILAC! EVO KADA nas očekuje premijera!

Published

on

Danas se, nakon pedeset snimajućih dana, završava snimanje televizijske serije “Branilac”, koji je za RTS realizovala izvršna produkcija “Up&Up”.

Serija sadrži devet celovečernjih epizoda koje obrađuju šest različitih slučajeva ubistava u kojima su branioci bili veliki jugoslovenski advokati:  Filota Fila, Veljko Guberina, Slobodan Subotić i Toma Fila.

Pročitajte još HIT! Glumci Luka Raco i Matea Milosavljević zajedno u kadru, a nije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU je reč!

Ovaj igrano-dokumentarni serijal je rađen je prema dramatizacijama istinitih događaja koji su se odigrali u periodu od 1955. do 1975. godine. U pitanju su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama, njihovim slabostima i profesiji koja nosi zakletvu da brani čoveka, ali ne i delo koje je učinjeno.

Pročitajte još HIT! Glumica Matea Milosavljević objavila fotografije svoje najveće podrške. EVO o KOME je reč!

“Branilac” je serija koja u sebi sadrži dramske rekonstrukcije okolnosti koje su dovodile do zločina kao i rekonstrukcije samih ubistava. Ova serija poseduje elemente drame i trilera, ali nam daje i prikaze sudskih sporova koji nam lagano otkrivaju okolnosti pod kojima su se zločini odigrali.

Najveći deo snimanja odvijao se na teritoriji opštine Ub, a snimalo se i na lokacijama u Beogradu, Valjevu i Pančevu.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Bosiljčić proslavio rođendan sa kolegama iz IGRE SUDBINE! EVO KAKO su se proveli!

U ulogama četvorice advokata “branilaca” pojavljuju Nenad Jezdić, Tihomir Stanić, Nebojša Dugalić i Ðorđe Marković.

Ostale značajne uloge igraju: Aleksandar Ðurica, Marko Živić, Nikolina Friganović, Aleksandar Stojković, Mišo Obradović, Jelena Ðokić, Mladen Sovilj, Nebojša Milovanović, Tanja Pjevac, Marko Vasiljević, Anja Pavićević, Milica Mihajlović, Andrej Šepetkovski, Milena Predić, Jovana Gavrilović, Jelena Gavrilović, Dubravka Kovjanić, Ivana Zečević, Rade Marković, Milan-Caci Mihailović, Nenad-Cile Ilić, Bojan Perić, Novak Bilbija i Maja Lukić.

Pročitajte još HIT! Bila je u vezi s Mimom Karadžićem, proslavila se u hit seriji, pa nestala! EVO o KOME je reč!

Rediteljka serije je Jelena Svetličić, scenaristi su Vladimir Mančić i Biljana Maksić, direktor fotografije Gojko Despotović, scenograf Milan Jevtović, kostimografkinje Jovana Gregorić i Nataša Živković, kompozitor i tekstopisac špice Mirko i Snežana Vukomanović, šminkerka Nina Bašić, a montažer Tomislav Radovanović. Urednik serije je Marko Novaković.

Premijera televizijske serije “Branilac” očekuje nas na Radio-televiziji Srbije od jeseni 2021. godine.

Foto Promo RTS

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/RTS

Advertisement