Connect with us

TV

HIT! Glumica Nina Janković otkrila pikanterije iz privatnog života! EVO KAKVE čudne stvari su se desile na dan njenog venčanja!

Published

on

Popularna glumica Nina Janković nedavno je proslavila sedmu godišnjicu braka sa ekonomistom Matejom Dičićem, sa kojim ima dvoje dece, sina Vukašina i ćerku Ivanku.

Ovaj par je sudbonosno “da” izgovorio i pred Bogom u crkvi Svetog Marka, a zatim su građansko venčanje obavili u jednom beogradskom restoranu, gde je upriličeno i svadbeno veselje. Mateja je Ninu verio u novogodišnjoj noći 2013. Godine, piše Blic.

Pročitajte još HIT! Danas završeno snimanje serije BRANILAC! EVO KADA nas očekuje premijera!

Zanimljivo je da je Mateja brat od ujaka Ninine koleginice i dobre prijateljice Tamare Dragičević, a glumica se ranije prisetila da je na dan venčanja imala peh.

– Uspavala sam se! Sve je bilo potpuno čudno, ne umem to da objasnim – ispričala je Nina u intervjuu za magazin “Story” nekoliko dana posle venčanja, a onda otkrila i šta joj se dogodilo sa venčanicom:

Pročitajte još HIT! Glumci Luka Raco i Matea Milosavljević zajedno u kadru, a nije IGRA SUDBINE! EVO o ČEMU je reč!

– To jutro i nije počelo baš najbolje. Naime, iako sam veče pre venčanja probala venčanicu, kada sam došla da je obučem, shvatila sam da sam smršala za jedan dan. Iako je venčanica visila na meni, zahvaljujući Ivani (stilistkinja, prim. aut.) brzo smo sanirali problem.

Ljubav sa Matejom joj je kao bajka, pa glumica priznaje da su poštovanje i razumevanje jedna od stavki koje čine njihovu zajednicu stabilnom.

Pročitajte još HIT! Glumica Matea Milosavljević objavila fotografije svoje najveće podrške. EVO o KOME je reč!

– Čar našeg braka jeste u tome što se mi i dalje zabavljamo. U tom smislu, ništa se nije promenilo – rekla je ranije za “Story” glumica, koja je dodala da su se neke stvari između njih iskristalisale, te sada više uživaju u zajedničkom vremenu.

– Kod Mateje volim njegovu duhovitost, harizmu i to što u svakom trenutku zna kako treba da reaguje. Divan je, nežan i pažljiv – naglasila je ona.

Pročitajte još HIT! Glumac Milan Bosiljčić proslavio rođendan sa kolegama iz IGRE SUDBINE! EVO KAKO su se proveli!

Na pitanje koliko obraćaju pažnje kada slave godišnjice i biraju poklone, Nina je ranije govorila:

– Postalo je normalno da jedno drugome kupujemo stvari i to više nije nikakvo iznenađenje. Možda je to jedina stvar u našem braku koja je počela da se podrazumeva. Ipak, romantiku vezujem za fine gestove koji umeju da me obraduju i razneže više od bilo kog poklona – objašnjava umetnica koju i dalje oduševljavaju mnoge suprugove osobine.

Pročitajte još HIT! Bila je u vezi s Mimom Karadžićem, proslavila se u hit seriji, pa nestala! EVO o KOME je reč!

Iako rade u potpuno različitim branšama, Nina u umetničkoj profesiji, a Mateja u bankarskom sektoru, to ni na koji način ne remeti odnos mladih supružnika. Naprotiv. U njihovom slučaju to je dobitna kombinacija:

– Nas dvoje stvarno super funkcionišemo, što je očigledno. Njegov posao podrazumeva striktno radno vreme, ali koliko god da je posao kojim se bavi uštogljen, Mateja je jako duhovit i veseo čovek, bez obzira na to čime se bavi. Kad god dođe kući, uvek je nasmejan i veseo. U društvu je uvek najduhovitiji, on je taj koji diže atmosferu i pravi je veseljak. To je i jedan od razloga što sam se zaljubila u njega i što sam još zaljubljena.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Jelena Đukić bila žrtva MOBINGA! A EVO s KOJIM poznatim muškarcem je bila u braku!

– Mi uživamo zajedno, još smo zaljubljeni jedno u drugo, što je divno i značajno za oboje. To je nekako čar našeg odnosa – dodala je glumica.

Prema njenim rečima, Mateja i ona nisu formalisti već se trude da slave svaki novi dan.

Pročitajte još ŠOK! Snimaju se nove sezone serija SREĆNI LJUDI i PORODIČNO BLAGO? EVO ŠTA o TOME kaže glumica Svetlana Bojković!

– Nije nam potreban povod da bismo se lepo proveli, već istinski znamo da uživamo u svakom životnom trenutku – naglasila je ranije Nina i dodala:

– Ja sam porodični tip tako da mi brak jako prija i smatram da je došlo vreme i za proširenje porodice. Prethodne dve godine sa Matejom pamtim samo po lepim stvarima koje su nam se događale, a pre svega po putovanjima. Oboje smo prilično zaposleni tako da u Beogradu nemamo priliku da provodimo zajedno onoliko vremena koliko bismo želeli, jer nam to što se viđamo posle posla nije dovoljno. Odlazak na odmor uvek je prilika da po čitav dan budemo upućeni jedno na drugo, što najviše volimo.

Pročitajte još HIT! Film NEČISTA KRV – GREH PREDAKA konačno stiže! EVO KADA i GDE će biti premijera!

Na pitanje kako sa suprugom dele obaveze, Nina je za domaće medije rekla:

– On ima normalno radno vreme, za razliku od mog. Ali oboje smo tu. Vukašin je dobar, voli da se druži i uživa s decom, što mi se sviđa. Ima veselu narav. Čuvaju ga bake, deke i Veka, žena koja je s nama.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Story

Advertisement