Connect with us

Featured

ŠOK! Milica Milša OTKRIVA sve o nastavku serije IGRA SUDBINE – Ada Kanački će VASKRSNUTI? A evo i KAKO!

Published

on

Početak leta i vrele junske dane ovog puta dodatno je zabiberila jedna TV senzacija. Naravno, reč je o finalu prve sezone najpopularnije domaće serije „Igra sudbine“. Kao što je autor telenovele Žarko Jokanović i obećao, dugo najavljivana 309. epizoda sve je ostavila bez daha. Ada je mrtva. Milioni gledalaca širom Srbije ostali su u neverici pred svojim malim TV ekranima dok su na njima išli finalni kadrovi u kojima se bez sumnje poručuje ono u šta još niko ne može da veruje.

Pročitajte još KAMIONDŽIJE – Snima se DRUGA SEZONA! Baja u ZATVORU, ŽIĆU izbacuju iz KUĆE! Ali to NIJE SVE!

Da li je Bruner zaista ubio Adu Kanački? Da li vesti lažu? Je li moguće da je Ada Kanački stvarno mrtva? Verovatno najšokantnija vest u Srbiji ovog leta u sekundi je preplavila društvene mreže. A već u sledećoj otpočeo je lov na istinu.

Svi su morali saznati da li je zaista moguće da u narednoj sezoni neće biti Milice Milše i da nećemo gledati magično vaskravanje svima omiljene junakinje. Međutim, na svim vratima na koje su fanovi pokucali sačekala ih je TIŠINA.

Pročitajte još HIT! Stiže BESA 2! Otkrivamo – Hoće li DARDAN BERIŠA postati DOBAR? Šta nas čeka u nastavku?

Ni reči o ovome nisu imali da kažu ni iz Smart produkcije, kao ni Žarko Jokanović, a ni Milica MIlša. Ipak, da bi malo umirila publika, glavna glumice serije „Igra sudbine“ rešila je da otkrije neke naznake o najčešće postavljanom pitanju ovog juna. Iako nismo uspeli da saznamo da li je Ada preživela, Milica je otkrila da li je vest koja se pojavila u medijima posle ubistva tačna, ali i da li slika na njenom instagram storiju koja je za mnoge bila dokaz da se Ada ipak vraća krije jednu veliku tajnu.

Pročitajte još ŠOK! Miloš Biković opleo po Slobodi Mićalović! EVO ŠTA se desilo!

– Vest na televiziji nije lažna, a da li je Ada živa, za odgovor na to pitanje, moraćete da sačekate septembar – poručila je Milica u intervjuu za TV Novele, kratko se osvrnuvši i na fotografiju koja je uzburkala javnost.

Mnogi gledaoci skrenuli su pažnju da je Milica Milša bila na setu, a na pitanje da li je njen boravak tamo potvrda onoga čemu se svi nadaju, glumica je kratko prokomentarisala.

– Nije to trag koji treba slediti, često to budu stari snimci…

Pročitajte još HIT! OTKRIVAMO – EVO KO je BABA u crnom iz filma KO TO TAMO PEVA?

Foto Prva TV Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Advertisement