Connect with us

Featured

HIT! Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović stekla je ogromnu popularnost u seriji IGRA SUDBINE, a ćerka joj se zabavljala sa njenim kolegom! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović ostvarila je zapaženu ulogu u seriji „Igra sudbine“, gde tumači lik Katarine Ilić. Iako iza sebe ima brojne role, glumica se retko pojavljuje u medijima i ne govori o privatnom životu.

Pročitajte još TOP 9 DOMAĆIH KRIMI SERIJA koje nas očekuju od JESENI! EVO KOJE serije se nastavljaju, a KOJE tek POČINJU!

Daniela Kuzmanović Pavlović je rođena 18. decembra 1970. godine u Sisku. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića, i članica je Narodnog pozorišta u Beogradu od 1994. godine.

Dobila je „Javnu Pohvalu za rezultate u radu od izuzetnog i posebnog značaja za uspešnu aktivnost Narodnog pozorišta u Beogradu“, za sezonu 2011/2012. (ansambl predstave „Ženski orkestar“). Pored pozorišnih, filmskih i televizijskih ostvarenja, pojavljivala se i u nekoliko reklama.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila ŠTA će se dešavati sa Dijanom Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i KAKVE neverovatne situacije…

Pre serije „Igra sudbine“, televizijska publika je imala priliku da je gleda i kao direktorku u seriji „Istine i laži“, ali i kao profesorku geografije u seriji „Neki novi klinci“.

Daniela ima ćerku Anđelu, koja je bila u centru medijske pažnje zbog veze sa maminim mladim kolegom, glumcem Bojanom Perićem.

Pročitajte još HIT! Glumica Gorica Popović otkrila šta je tajna uspeha serije KALJAVE GUME! A EVO i S KOJIM kolegama se privatno druži!

Anđela i Bojan zabavljali su se nekoliko godina, a raskinuli su 2018.

Pročitajte još HIT! Glumac Bane Vidaković progovorio o optužbama za dilovanje droge! Porede ga sa Čarlijem Šinom, a EVO ŠTA on kaže na to!

– To je sastavni deo života, jedan momenat koji je takav kakav jeste i ništa tu nije novo ni čudno. Tako sam ja to doživeo – rekao je tada Bojan Perić za „Story“.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Pulsonline/Story

Advertisement