Connect with us

Featured

OTKRIVAMO – Evo KO će biti DRAŽA MIHAILOVIĆ u filmu HEROJI HALIJARDA Radoša Bajića! U igri TRI GLUMCA! A evo KO ima NAJVEĆE ŠANSE!

Published

on

Posle dva meseca rada, ovih dana ekipa našeg proslavljenog glumca, scenariste i reditelja Radoša Bajića privodi kraju za ovu godinu planirana spektakularna snimanja – filma „Heroji Halijarda“ i tv serije „Vazdušni most“ u produkciji TELEKOMA Srbije, RTS-a i CONTRAST STUDIOS-a.

Pročitajte još HIT! Glumica Daniela Kuzmanović Pavlović stekla je ogromnu popularnost u seriji IGRA SUDBINE, a ćerka joj se zabavljala sa njenim kolegom! EVO o KOME…

Zbog složenih produkcijskih zahteva ovog ambicioznog filmskog projekta, nakon neophodnih priprema prema operativnom planu drugi deo snimanja će biti obavljen na proleće i u leto 2022. godine u Pranjanima, na lokacijama Suvobora, Tare i Maljena.

Kako je najavljeno, premijera filma se očekuje tek na proleće 2023, a emitovanje tv serije na RTS-u i kanalu SUPERSTAR na jesen iste godine.

Pročitajte još TOP 9 DOMAĆIH KRIMI SERIJA koje nas očekuju od JESENI! EVO KOJE serije se nastavljaju, a KOJE tek POČINJU!

U filmu i seriji preko 100 uloga igraju zvezde srpskog filma poput Žarka Lauševića, Petra Božovića, Nele Mihailović, Nikole Rakočeviće, Raše Vujovića, veliki broj mladih talentovanih debitanata, kao i preko 30 stranih, pretežno američkih glumaca koji tumače avijatičare, koji su u leto 1944. godine nakon bombardovanja naftonosnih polja u Rumuniji bili prinuđeni da iskoče iznad Srbije.

Ipak, najveća enigma je – ko će se u nastavku snimanja tumačiti ulogu đenerala Draže Mihilovića,kojeg je u tv seriji „Ravna Gora“ pre sedam godina briljantno odigrao pokojni Nebojša Glogovac.

Pročitajte još HIT! Glumica Iva Štrljić otkrila ŠTA će se dešavati sa Dijanom Erski u drugoj sezoni serije IGRA SUDBINE! A EVO i KAKVE neverovatne situacije…

Kako Republika.rs saznaje, kandidati: Dragan Mićanović, Nebojša Milovanović i Nikola Ristanovski. Jedan od najozbiljnijih kandidata bio je Igor Đorđević, ali je skinut sa spiska zbog uloge ustaškog koljača Ante Vrbana u filmu „Dara iz Jasenovca“.

Autor Radoš Bajić nije bio želeo ni da potvrdi ni da demantuje ovu informaciju. Na pitanje da li je to tačno, Radoš je enigmatično odgovorio:

Pročitajte još HIT! Glumica Gorica Popović otkrila šta je tajna uspeha serije KALJAVE GUME! A EVO i S KOJIM kolegama se privatno druži!

– Velika je čast igrati đenerala. Posle sjajnog Glogovca na mukama sam kome da poverim taj zadatak – ali će se sve znati do kraja septembra.

Foto Promo/Instagram

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Republika.rs

Advertisement