Connect with us

Featured

HIT! Engleska PREMIER liga ŠEST GODINA na ARENA SPORT kanalu! Stiže NAJBOLJI FUDBAL NA SVETU!

Published

on

Telekom Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa Premijer Ligom, čime su ova srpska kompanija i njena medijska kuća, postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23, na teritoriji bivše države. 

Pročitajte još ŠOK! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković saopštio odluku koja se neće dopasti fanovima! Zbog ovoga neće smeti da se vrati u Srbiju!

„Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu”, rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pročitajte još ŠOK! Glumac Miki Manojlović napušta glumu? EVO KO je kriv za sve!

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer Lige, izjavio je: 

“Premijer Liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije”.

Pročitajte još ŠOK! Glumci Milica Zarić i Miodrag Radonjić progovorili o hiperprodukciji serija! EVO KOGA ćemo ređe gledati na televiziji!

Počevši od sezone 2022/23, Premijer Liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs

Continue Reading
Advertisement