Connect with us

Featured

ŠOK! JUŽNI VETAR 2 – Miloš Biković saopštio odluku koja se neće dopasti fanovima! Zbog ovoga neće smeti da se vrati u Srbiju!

Published

on

Svetska premijera filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ je juče na 68. filmskom festivalu u Puli. Pre projekcije u Areni, ostvarenje Miloša Avramovića videli su pre toga novinari, a najviše pitanja bilo je za reditelja i glavnu zvezdu Miloša Bikovića.

Pročitajte još ŠOK! Glumica Mina Lazarević otkrila kroz kakav pakao je prošla zbog bolesti! EVO ŠTA joj je bilo najteže!

– Hteli smo da napravimo film drugačiji od prvog dela. Radićemo nastavke dok nama bude lepo i dok budu želeli da nas plate – otkrio je Avramović, koji je najavio da su planu tri dela, kao tri sezone igrane TV serije.

Biković je govorio o projektima u Rusiji.

Pročitajte još HIT! Sloboda i Dragana Mićalović su od nje nasledile lepotu! EVO KAKO izgleda majka slavnih glumica!

– Samo zbog „Južnog vetra“ dolazim da radim u Srbiju. Kao producent filma počeo sam da se bavim scenama koje se ne tiču naših junaka – objasnio je Biković i dodao:

– Posle ovakvih reči ne smem da se vratim u Srbiju. Nema razlike u glumi u domaćem filmu ili u Rusiji. Njihovo tržište nudi više mogućnosti. Film kod nas zavisi od države i fondova, pa je nemoguće da se od njega napravi biznis. Mi nismo u mogućnosti da ekranizujemo ni našu istoriju.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – SAZNAJEMO: Snima se MALA NEVESTA 2! Vraća se ANANDI! A evo i KADA!

On je dodao da se nada da će i drugi deo imati kultni status.

– Shvatili smo da film ima nešto što privlači kad su ljudi došli da ga gledaju više puta. Za deset godina znaćemo da li će postati i kultni – objasnio je Biković, koji je u jednom trenutku zadremao.

Pročitajte još EKSKLUZIVNO – OTKRIVAMO: Evo ŠTA je BER GRILS zaista RADIO na Staroj planini! U Srbiji boravili NAJVEĆA ZVEZDA BOLIVUDA i ceo tim NETFLIX-a, a TO NIKO NIJE PRIMETIO!

Miodrag Radonjić dobio je pohvalu za svoju ulogu.

– Bila mi je želja da Baća ide korak dalje – objasnio je glumac.

Pročitajte još HIT! KLAN – Glumac Nedim Nezirović otkriva šta nas čeka u nastavku serije! A EVO i zašto se plašio uloge Paše!

Glumačku ekipu filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ čine Jovana Stojiljković, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Luka Grbić, Anastasija Everal, Marijan Valev i Zahari Baharov.

Premijera filma „Južni vetar 2: Ubrzanje“ pred domaćom publikom očekuje se do kraja ove godine.

Foto Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement