Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Aleksandar Srećković Kubura na Instagramu objavio video zbog kog su pratioci plakali od smeha! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Aleksandar Srećković Kubura nas je zasmejavao i rastuživao mnogim ulogama koje je ostvario u svojoj dugogodišnjoj karijeri, ali on to uspešno čini i kada nema scenarija i reditelja.

Glumac se, da li iz estetskih razloga, samo radi eksperimenta ili je u pitanju možda bila opklada, podvrgao jednom vrlo bolnom činu.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

Dok mu je prijateljica lepila tračice za depilaciju namazane voskom, Kubura je u sebi pevušio hit Džonija Keša – „Hurt“, a onda je već nakon par sekundi iskusio užasan bol, zbog kojeg je jauknuo iz sveg glasa i verovatno istog momenta zažalio što se upustio u bolnu proceduru.

– Što te ne ubije to te ojača – napisao je Srećković u opisu videa, koji je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu, a oni su mu slali komentare podrške.

Pročitajte još ŠOK! Nakon što je Arina Vološina iznela optužbe na račun Miloša Bikovića, još jedna bivša devojka oplela po glumcu! A EVO ŠTA on kaže!

Foto Promo/Instagram kubura.kubura

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Gloria

Advertisement