Connect with us

Top Story

ŠOK! Glumac Lazar Ristovski pozitivan na koronu! EVO KAKO se trenutno oseća!

Published

on

Lazar Ristovski nedavno je otkrio da je pozitivan na korona virus. Poznati glumac još je u izolaciji i oporavlja se od kovida, ali više nema temperaturu i negativan je na testu.

– Dva puta sam vakcinisan i opet sam zakačio koronu. Pre nedelju dana sam dobio temperaturu i bez ikakvih veza i vezica otišao sam u kovid ambulantu u Dom zdravlja na Novom Beogradu, stavio knjižicu na gomilu i čekao red u čekaonici. Ustanovili su mi koronu. Ušao sam u protokol, ali nisam hteo da uzimam antibiotike – kaže glumac za Kurir, i nastavlja:

Pročitajte još HIT! Glumac Aleksandar Srećković Kubura na Instagramu objavio video zbog kog su pratioci plakali od smeha! EVO o ČEMU je reč!

– Evo, posle nedelju dana sam bio na kontroli na istom mestu, bez temperature i sasvim dobrog zdravlja. Mislim da je to zahvaljujući vakcinaciji, ali i mom ličnom jakom imunitetu. Ovo nije nikakva moja želja da utičem na bilo koga da uradi bilo šta. Ovo je samo moj slučaj.

Pre osam meseci slično je prošla i njegova supruga Danica Ristovski.

Pročitajte još HIT! Miloš Biković se oglasio nakon šokantnih optužbi bivših devojaka! EVO ŠTA je rekao popularni glumac!

– Podnela sam koronu disciplinovano, ali veoma teško. Ovo je kompleksna bolest. Najvažnije od svega je da sam ozdravila. Moraju da se prate uputstva lekara, mora da se izdrži, da se izvuče poslednji autom snage i da se čeka trenutak kada kreće nabolje. Ja sam se iskontrolisala. Korona me je naučila da sebe više cenim i da o sebi vodim više računa i da sama tražim načine kako ću sebe zaštititi da bih bila pre svega dobra sebi, a onda i drugima – pričala je tada Danica Ristovski.

Foto Printscreen Instagram lazar.ristovski i igra_sudbine______________

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Kurir

Advertisement