Connect with us

Featured

HIT! Glumice Olja Lević i Matea Milosavljević se u seriji IGRA SUDBINE ne podnose, a u stvarnom životu su kume! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Do početka nove sezone serije „Igra sudbine“ ostalo je mesec dana, a ono što se malo zna je da je atraktivnu i zlu manekenku Sofiju Šubarević, prvobitno trebalo da igra Olja Lević. Međutim, u poslednjem trenutku došlo je do promene pa je Sofija poverena Matei Milosavljević, u čijoj se ulozi mlada glumica odlično snašla, piše Pulsonline.

Pročitajte još ŠOK! Slavna glumica Mira Banjac otkriva da je htela da izvrši samoubistvo! EVO i ZBOG čega!

Ova saznanja je ranije i sama Olja Lević potvrdila i otkrila detalje o kojima se dugo ćutalo.

– Zvali su me na kasting za ulogu Sofije Šubarović. Ona je kao model, a kako su videli moje fotografije, tako su me na osnovu toga i pozvali. Međutim, ipak su odlučili da igram glavnu ulogu, dobricu. Ali bih itekako volela da igram neku zlicu. I mislim da bih se u tome super snašla – rekla je tada za “Super TV” kroz osmeh Olja Lević, koja je postala dobra prijateljica sa Mateom Milosavljević, koju iz posebnih razloga zove kuma.

Pročitajte još HIT! Glumac Petar Strugar pokreće biznis! A EVO ŠTA kaže o ljudima koji imaju predrasude o njemu!

– Tako smo se okumile jednom prilikom, ali ne zvanično u crkvi ili opštini. Ali ja se nadam da će doći i do tog trenutka kada bude vreme za to. Imamo mi nešto naše zbog čega se zovemo kume. To je jedan jači razlog koji ne bih sada otkrivala- kaže zagodnetno Olja, pa dodaje:

Matea je moj dobar prijatelj iako smo u seriji ljute suparnice.

Foto Promo/Instagram oljalevic

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Pulsonline/Blic

Advertisement