Connect with us

Top Story

HIT! Glumac Petar Strugar pokreće biznis! A EVO ŠTA kaže o ljudima koji imaju predrasude o njemu!

Published

on

Glumac Petar Stugar pasionirani je ljubitelj konja, a odnedavno i licencirani trener jahanja, pa njegove kolege često potraže savet od njega.

– Ima dosta kolega koji hoće da dođu na jahanje. Ali uglavnom nemaju vremena, a ja trenutno nemam gde da ih ugostim. Ali se nadamo da će uskoro to biti sve rešeno i da ćemo moći da se družimo sa ovim veličanstvenim životinjama – kaže ponosno za “Super TV” Petar Strugar, čiji su konji učestovali u snimanju serije “Kralj”:

Pročitajte još HIT! Glumac Ivan Jevtović igra u filmovima svojih studenata! EVO ŠTA donose filmovi ETIKETA i OD NIRVANE DO SILVANE!

– Trebalo bi od jeseni da imamo još nekoliko snimanja moj klub i ja. Samo da nađemo prostor da smestimo konje i da ih spremimo i naviknemo na sve što treba, da bude bezbedno za kolege glumce, da bi moglo neometano da se snima.

Petar dosta vremena provodi na hipodromu.

– Ovde sam svaki dan sa ovim ljudima, životinjama, sa mojim psom. Tako da se ovde osećam kao kod svoje kuće – naglasio je on, koji dodaje da su njegovi konji na hipodromu trenutno stacionirani.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Katarina Radivojević otkriva sve o liku koji igra u filmu! EVO ŠTA popularna glumica kaže o Coni!

– Moji saradnici i ja imamo u planu da oformimo, odnosno, napravimo jedan konjički centar u kojem ćemo se smestiti sa našim životinjama. Tragamo za lokacijom. Imamo nekoliko zanimljivih stvari koje bi mogle da nam „piju vodu“, tako da se nadam da ćemo to realizovati u najskorije vreme i da ćemo se preseliti i početi sa radom. To ne znači da ćemo da prestanemo da dolazimo na hipodrom jer su nam trke i konjarstvo definitivno u krvi i od toga ne odustajemo – kaže Strugar.

Iako su konji velike životinje i ulivaju strah, Petar je otkrio kako je uspeo da ih ukroti.

Pročitajte još HIT! VOJNA AKADEMIJA – Glumac Bojan Perić otkriva ZBOG ČEGA žali! EVO o ČEMU je reč!

– Pa psihološki je takav osećaj. Zašto se koristi konjica i dalje u policiji? Zato što je konj jako psihološko sredstvo. Izgleda impozantno. Konji su generacijama i generacijama odgajani tako da budu pitomi. Postoje tu naravno bojazni kada radiš sa mladim grlima. Ali sa njima uglavnom rade iskusni jahači. Početnicima se daju stabilni konji na kojima će oni da uhvate balans sa kretanem konja, a konj će da pazi jahača. Takav konj se bira za školu jahanja. Tako da nema bojazni od toga – rekao je Strugar.

S obzirom na količinu obaveza koje ima kako na privatnom tako i na poslovom planu, za Petra se ne može reći da je lenja osoba.

Pročitajte još HIT! Glumac Nikola Kent otišao je iz Srbije i ostvario AMERIČKI SAN, a sada igra u filmu HEROJI HALIJARDA! EVO ŠTA kaže o tome!

– Reklo bi se. (smeh) Zoran Vidicki me dosta gura u svemu ovome sa konjima. Dobra mi je podrška i prijatelj – ističe glumac.

Na pitanje kako se nosi sa time da ljudi imaju često predrasude prema njemu, Strugar kaže:

– Dobro, to je normalna stvar. Sve je to ljudski. Ne ljutim se. Nikome ništa ne uzimam sa zle strane. Sve je to u redu.

Foto Promo/Instagram p_strugar

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic

Advertisement