Connect with us

Top Story

HIT! Kejt Hadson snima film u Beogradu! EVO KAKO se američka glumica provodi u srpskoj prestonici!

Published

on

Kejt Hadson, američka glumica ove letnje dane provodi u Beogradu sa kolegama iz Holivuda koji snimaju film u našoj zemlji, a slobodno vreme je iskoristila za šetnju po srpskoj prestonici.

Naime, u Beogradu se snima nastavak hit filma “Nož u leđa” u kojem pored Danijela Krejga jednu od glavnih uloga tumači i Kejt Hadson.

Pročitajte još HIT! DINASTIJA – Glumac Aleksandar Radojičić otkriva sve o liku koji igra u srpskoj verziji serije! A EVO i ŠTA kaže o snimanju ljubavnih…

Ona je vreme između snimanja iskoristila da uživa u čarima našeg grada, a kako ju je kuvar poznatog restorana prepoznao i želeo da se slika sa njom, ona je kao sav normalan svet pozirala sa njim i to bez šminke u ležernoj odevnoj kombinaciji.

– Kejt je oduševljena Beogradom. Po centru grada se kreće sama bez obezbeđenja. Uživa u čarima našeg grada, a zadovoljna je što je u blizini hotela gde je odsela sa porodicom pronašla i radnju koja se bavi hranom koju ona konzumira. Već dva dana je redovan kupac. Obožava detoks program, a posetila je i jedan restoran, gde je sa suprugom konzumirala laganiju hranu. Ušetala je bez prevelike pompe, a onda se fotografisala sa kuvarom jer je bila oduševljena kako je pripremio hranu – kaže izvor za Blic, i dodaje:

Pročitajte još HIT! Glumac Stevan Piale je suprugu Unu upoznao na neobičan način! A EVO i KAKO ju je zaprosio!

– Ona se ponaša kao sav normalan svet. Najviše joj odgovara što je paparaci ne prate u stopu i što može više da šeta. Ona je veliki ljubitelj dugih šetnji. Nažalost, to neće moći da praktikuje jer joj je zgusnut plan snimanja. Iskoristi priliku da uglavnom prošeta do radnje ili u blizini hotela.

Pročitajte još HIT! Glumice Olja Lević i Matea Milosavljević se u seriji IGRA SUDBINE ne podnose, a u stvarnom životu su kume! EVO o ČEMU je…

Inače, glumica je došla sa suprugom i decom, a pre dolaska u Srbiju boravili su u Grčkoj, a nakon toga i Italiji.

– Decu uglavnom svuda sa sobom vodi. Ne želi da se razdvaja od njih. Kada snima čuva ih njen partner. Najmlađa ćerka ima dve godine, pa su najviše posvećeni njoj, a kada je potrebno angažuju i bebisiterku. Nije zahtevna s obzirom na to da je holivudska glumica. Bitno joj je da ima redovne obroke, da jede hranu na koju je navikla i da ima treninge. Ne predstavlja joj problem da popriča sa osobljem i da se fotografiše. Vrlo je ljubazna i mnogi se šale da se odomaćila u Beogradu i da bi voleli da što češće dolazi – kaže izvor.

Pročitajte još ŠOK! Slavna glumica Mira Banjac otkriva da je htela da izvrši samoubistvo! EVO i ZBOG čega!

Kejt je u srpskoj prestonici posetila restoran zdrave hrane Marije Đurovski, supruge muzičara Marka Đurovskog, a Marija je otkrila detalje susreta sa holivudskom glumicom.

Kejt je sasvim slučajno došla u naš restoran. Najpre su nas njeni saradnici posetili, svidela im se hrana i celokupna ponuda. Oni su joj preporučili da proba našu hranu. Kejt je prirodna, normalna i divna. Razbila je sve tabue o svetskim zvezdama. Nije rezervisana, opuštena je i pristupačna, skroz neposredna – rekla je za „Alo“ Marija.

Pročitajte još HIT! Glumac Petar Strugar pokreće biznis! A EVO ŠTA kaže o ljudima koji imaju predrasude o njemu!

Ona je zatim otkrila i o čemu je najviše pričala sa holivudskom zvezdom.

– Imamo sličan način života, pa smo o tome najviše razgovarale. Živimo i hranimo se gotovo isto tako da mi je drago da sam imala priliku da s njom porazgovaram o tome šta koristi, otkrila mi je da svako jutro pije sok od celera – rekla je ona za Alo.

Foto Printscreen Instagram katehudson i marijadjurovski i YouTube Rachael Ray Show

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Blic/Alo

Continue Reading
Advertisement