Connect with us

Top Story

HIT! Otkrivena velika tajna! Jedna Viktorijina pesma posvećena je glumici Mileni Dravić! EVO i KOJA!

Published

on

Pesma koju je davne 1991. godine snimila pevačica Viktorija, krije posebnu tajnu. Naime, glumac Ljubiša Bačić bio je blizak prijatelj sa Draganom Nikolićem i Milenom Dravić i otuda, jednu od pesama posvetio je upravo najvećoj divi srpskog glumišta.

Pročitajte još HIT! Glumica Marija Karan ponovo zaljubljena! EVO KO je njen novi dečko!

Bačić je tokom uspešne karijere napisao “Bolji život”, pesmu koja je korišćena kao odjavna špica za istoimenu seriju, a koju je otpevao Dado Topić. Pored nje bio je autor i mnogih drugih numera, a za jednu mu je kao inspiracija poslužila Milena. Reč je o numeri „A ja bez tebe“, koju je kasnije snimila i otpevala Viktorija, piše Objektiv.

– Nikad nisam upoznala Baju Bačića. On je bio tajanstven i nije se eksponirao. Mene je privukla pesma jer je imala pozadinu. Rekla sam Mileni kad smo letele do Crne Gore da sam je snimila. Kad je čula, ona se smejala onako slatko i dečje – prisetila se svojevremeno pevačica, prenosi Republika.rs.

Pročitajte još HIT! Glumica Vanja Nenadić ima razlog za radost! Objavom na Instagramu raznežila pratioce! EVO o ČEMU je reč!

“Malo bez većeg, troje bez trećeg, svako bez sebe, a ja bez tebe”, deo je emotivnog teksta ove numere.

Foto Printscreen YouTube PGP RTS – Zvanični kanal

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv/Republika.rs

Advertisement