Connect with us

Top Story

HIT! Otkriveno KO je devojka sa fotografije Miloša Bikovića! EVO o KOME je reč!

Published

on

Miloš Biković bio je u žiži javnosti nakon što su ga bivše devojke optužile da se loše ophodio prema njima. Međutim, glumac je očigledno rešio da ga te priče ne dotiču i otišao na odmor, a neke fotograijfe sa letovanja privukle su veliku pažnju javnosti.

Pročitajte još HIT! Otkrivena velika tajna! Jedna Viktorijina pesma posvećena je glumici Mileni Dravić! EVO i KOJA!

Naime, jedna fotografija koju je objavio, na kojoj je napravio selfi, izazvala je reakciju javnosti zbog toga što se u pozadini vidi devojka u crnoj haljini, sa zelenom tašnom. Mnogi su pomislili da je to Bikovićeva nova devojka, međutim, on se tim povodom nije oglašavao već nastavio da uživa u životu.

https://www.instagram.com/p/CSUM9c1ndrH/?utm_source=ig_embed

Ipak, sada je otkriveno ko je ta devojka. Misteriozna brineta sa kojom Biković provodi vreme u Hrvatskoj je zaprvo njegova kuma Andrijana, koja i sarađuje sa njim. Ona je na svom nalogu na Instagramu objavila fotke sa Milošem, a evidentno je da uživaju, prenosi Objektiv.

Pročitajte još HIT! Glumica Marija Karan ponovo zaljubljena! EVO KO je njen novi dečko!

Podsetimo, ruska plesačica Arina Vološina nedavno je glumca predstavila bezosećajnim egocentrikom, koji ne mari za tuđa osećanja, te je istakla da je zbog njega izgubila godinu dana svog života.

https://www.instagram.com/p/CR1coe-H24f/

Foto Promo/Instagram bikovic i andriiii996

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Objektiv

Advertisement