Connect with us

Top Story

HIT! Glumica Vanja Nenadić ima razlog za radost! Objavom na Instagramu raznežila pratioce! EVO o ČEMU je reč!

Published

on

Vanja Nenadić, mlada, talentovana i nasmejana glumica neretko ističe da iza sebe ima neverovatnu podršku i ljubav svoje porodice. A da je stabilna porodica najbolji oslonac koji u životu možete imati, ona je pravi dokaz, jer iz uloge u ulogu beleži nemerljiv uspeh, piše Story.

Pročitajte još Igra sudbine DRUGA SEZONA: Sledi NAJVEĆI ŠOK! UNA UMIRE?! A evo i KO ĆE JE UBITI! I ZAŠTO! Iznenadićete se!

Ipak, najveći uspeh koji je u životu imala prilike da vidi i koji joj je postao i najveći uzor je ljubav njenih roditelja, koja je jačala iz dana u dan, a posebno dolaskom troje divne dece. Petočlana porodica Nenadić uvek je beležila važne datume, slavila ih i veličala ljubav.

Roditelji Vanje Nenadić posle tri decenije braka ponovo su se venčali, ovoga puta u crkvi, a na intimnoj proslavi bili su samo najbliži članovi porodice i prijatelji. Bajka koju ovaj bračni par živi, sada je dobila potpuno novu dimenziju, a najlepše kadrove zabeležila je njihova ćerka Vanja, koja im je uz prelepe fotografije uputila i dirljivu poruku.

Pročitajte još ŠOK! Dragana Mićalović otkriva ZAŠTO joj se smučila UNA iz serije IGRA SUDBINE! A evo i KO JE DEVOJKA kojom bi volela da je ZAMENI.

– Mama i tata i njihovih 30 godina ljubavi krunisanih u crkvi. Hvala što se volite, što ste mi poklonili dva najdivnija bića na svetu, što ste nas naučili svemu što jeste i što smo ovakvi kakvi smo – napisala je glumica, a objavila je i snimak na kome sa sestrom i bratom pristiže na slavlje svojih roditelja.

Pročitajte još TAJNE VINOVE LOZE druga sezona – OVO SU SVI NOVI LIKOVI KOJI NAS OČEKUJU u nastavku! Zbog JEDNOG ćete POSEBNO POLUDETI! A evo i O KOME JE REČ!

Lepi, mladi i nasmejani, Lana, Filip i Vanja blistali su na snimku, a mnogi Vanjini pratioci primetili su i da veoma liče.

Foto Promo/Instagram vanjnj

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Story

Advertisement