Connect with us

Top Story

HIT! Glumio je u najgledanijim filmovima, pa nestao! Tri decenije kasnije se vraća i ulazi u ZADRUGU! EVO o KOME je reč!

Published

on

Glumac Aleksandar Saša Todorović, koji je u filmu „Tesna koža“ igrao najmlađeg Pantićevog sina, juče se pojavio na snimanju profila za petu sezonu rijaliti programa „Zadruga“.

Možda je najpoznatiji po čuvenoj sceni sa časa engleskog jezika, gde se muči da pravilno izgovara strane reči, nakon čega se isplazi profesoru Japancu, kog igra Irfan Mensur.

Pročitajte još ŠOK! NEČISTA KRV će se prikazivati na HRT-u?! Hrvatski mediji nahvalili srpsku seriju!

– Dolazim sa Tenerifa. Snimao sam dosta naših domaćih filmova, 80-ih i 90-ih godina. Neću da kažem ko me je kontaktirao, ne bi bilo lepo. Prijatelj moj me kontaktirao, saznaćete u Zadruzi. Nisam bio pred kamerama dugo i ajde, u Beogradu nisam bio skoro 30 godina i reko ajde da dođem. Da se malo skrasim u Beogradu, bio sam malo avanturističkog duha, i što je dosta – dosta je – istakao je.

On ima tri braka iza sebe, kao i jednog sina.

Pročitajte još HIT! NEČISTA KRV – GREH PREDAKA – Dragan Bjelogrlić otkrio sve o glavnom junaku filma! EVO KO je Hadži Trifun!

– Početkom devedesetih ništa se nije snimalo, rat i sve to, pa sam otišao prvo u Grčku, Švedsku, Švajcarsku, pa Španija, Tenerifi, život boli glava. Sve se zatvorilo, kovid, pa aj’ sad ovde da dođem.. – objasnio je Saša.

Kako je rekao, bavio se prodajom nekretnina u Španiji. 2011. godine je imao saobraćajnu nezgodu zbog koje je proveo nekoliko dana u komi, a tragovi su ostali i na licu u vidu ožiljka.

Foto Printscreen YouTube mojTV/newsstar/Srbija Danas

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM i FACEBOOK

Izvor: filmitv.rs/Novosti

Advertisement